Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διάθεση και φέτος διεθνούς κάρτας camping 2006

Τουριστικές πληροφορίες για Ελλάδα και εξωτερικό από την ΕΛΠΑ

Θοδωρής Κουμέλης - 06 Ιούλιος 2006, 00:00

Μια σειρά από χρήσιμες, χρηστικές, επίκαιρες και έγκυρες πληροφορίες που αφορούν σε όλο το φάσμα του τουρισμού και των ταξιδιών στην Ελλάδα<...>

αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, παρέχει σε όλους τους ενδιαφερόμενους το Τουριστικό Τμήμα της ΕΛΠΑ - Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου και Περιηγήσεων.

Το Τουριστικό Τμήμα της ΕΛΠΑ ενημερώνεται σε καθημερινή βάση για οτιδήποτε συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο, ώστε πρόθυμα, γρήγορα και έγκαιρα να απαντά σε εκατοντάδες ερωτήσεις για

πληροφορίες τουριστικού περιεχομένου, που αφορούν σε:

  • Δρομολόγια πλοίων, τρένων και αεροπλάνων, ξενοδοχεία, κατάσταση οδικού δικτύου σε ολόκληρο τον κόσμο, χιλιομετρικές αποστάσεις, τελωνειακές διατυπώσεις, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και αξιοθέατα όλων των περιοχών, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.
  • Γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων και σκαφών αναψυχής, τηλέφωνα υπουργείων και δημόσιων υπηρεσιών, ξένων πρεσβειών και πολλά άλλα για την Ελλάδα και το εξωτερικό.

                                                                                    Το Τουριστικό τμήμα της ΕΛΠΑ συνεργάζεται άμεσα με τον ΕΟΤ και διαθέτει δωρεάν όλα τα πληροφοριακά έντυπα, τους χάρτες και τις εκδόσεις του ΕΟΤ από τα γραφεία της ΕΛΠΑ σε όλη την Ελλάδα.

Διεθνής Κάρτα Camping 2006

Η Διεθνής Κάρτα Camping 2006 (Camping Card International) με την οποία ο κάτοχός της έχει έκπτωση σε όλα τα camping που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, εκδίδεται και φέτος από την ΕΛΠΑ, στα κεντρικά της γραφεία.

Η Διεθνής Κάρτα Camping συνοδεύεται: Από τον οδηγό `Κάμπινγκ στην Ελλάδα-2006` στα ελληνικά, καθώς και από τον επίσημο οδηγό `Camping & Caravaning - Greece 2006` στους οποίους υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για τον τουρισμό στα καταλύματα οργανωμένης κατασκήνωσης (camping) που φέρουν την έγκριση του ΕΟΤ σε όλη την Ελλάδα.

Οι οδηγοί διατίθενται δωρεάν από όλα τα γραφεία της ΕΛΠΑ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top