Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεχίζεται η προβολή της Ελλάδας στην Ιαπωνία

Συνεχίζεται η προβολή της Ελλάδας στην Ιαπωνία

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας στην Ιαπωνία, με 7σέλιδη αρθρογραφία για την χώρα μας, που περιλαμβάνεται στο τεύχος Αυγούστου 2000 στο καταναλωτικό περιοδικό Vacation. Η […]

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του ΕΟΤ<.> για την προβολή της Ελλάδας στην Ιαπωνία<.>, με 7σέλιδη<...> αρθρογραφία για την χώρα μας, που περιλαμβάνεται στο τεύχος Αυγούστου 2000 στο καταναλωτικό περιοδικό Vacation.
Η θαλασσοθεραπεία, οι ιαματικές πηγές, η Κρητική υγιεινή διατροφή, οι θεραπευτικές φυσικές ιδιότητες του Αιγαίου πελάγους, προσφέρουν στους Ιάπωνες επισκέπτες της Ελλάδας, ψυχική και φυσική ηρεμία, ομορφιά, υγεία και νεότητα, περιγράφει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ο συντάκτης κ. Toshihiko Nagaki.
Η παρουσίαση της χώρας μας, οφείλεται στη συνεργασία του ΕΟΤ με το περιοδικό, τη Singapore Airlines και τα ξενοδοχεία Royal Mare Village, Crete, Thermae Sylla Spa, Grand Hotel, Dipsos, και Athens Hilton, τα οποία πρόσφεραν την φιλοξενία στην Ελλάδα του κ. Toshihiko Nagaki και του φωτογράφου κ. Κ. Kimura τον περασμένο Απρίλιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024