Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στην Πούντα της Πάρου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kiteboard

Δώρα Σγάρτσου - 07 Ιούλιος 2006, 00:00

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται στην Πάρο μεταξύ 10-16 Ιουλίου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kiteboard. Μετά από Ιταλία και<...>

Τουρκία, σειρά έχει η Ελλάδα να φιλοξενήσει τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες σε αυτό το συναρπαστικό άθλημα - Kite Board.

Το KiteBoard αποτελεί ένα ανερχόμενο και ιδιαίτερα θεαματικό άθλημα. Ο αθλητής μετακινείται στην θάλασσα με ιδιαίτερη ταχύτητα και έχει την δυνατότητα να πραγματοποιεί εντυπωσιακούς ελιγμούς και άλματα, χρησιμοποιώντας για ώθηση έναν αετό.

Περισσότεροι από 60 αθλητές από 28 χώρες θα αγωνιστούν σε Freestyle - Speed Crossing και Hangtime όπου θα κερδίσουν πόντους για την παγκόσμια κατάταξη καθώς και για το έπαθλο των 40.000 δολαρίων.

Οι αγώνες, που υπόσχονται ξεχωριστό θέαμα, τελούνται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, ενώ θα υπάρχει και οκτάωρη ζωντανή μετάδοση από το Supersport.
Η τελετή έναρξης και η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση θα λάβουν χώρα στο Holiday Sun Hotel στην Πούντα της Πάρου, ενώ καθημερινά εκδηλώσεις και beach party και θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Paros Kite ProCenter.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top