Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Ελλάδα στην ιαπωνική τηλεόραση

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Ιούλιος 2000, 00:00

Τέσσερα τηλεοπτικά συνεργεία, επισκέπτονται, με τη συνεργασία του ΕΟΤ, την Ελλάδα για τη δημιουργία αντίστοιχων εκπομπών στα τηλεοπτικά κανάλια της Ιαπωνία<.>ς, καθώς και<...>

στη δορυφορική τηλεόραση της Κίνας, Hong Kong και Taiwan.
Η Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Χαλκιδική, και Άγιον Όρος, θα παρουσιαστούν στα πλαίσια ειδικής τηλεοπτικής σειράς, του Ιαπωνικού καναλιού NHK, με τίτλο "a journey through the Mediterranean", σειρά 4 προγραμμάτων και παρουσίαση της χώρας μας, αρχές του 2001.
Στην τηλεοπτική εκπομπή "See the world by train", η οποία παρουσιάζεται, επί σειρά ετών, στη Ιαπωνία, από το κανάλι TV Asahi, η διαδρομή με τον ΟΣΕ Αθήνας/περιοχών της Πελοποννήσου, θα προβάλλεται συνεχώς καθημερινά, από 6 μέχρι 26 Νοεμβρίου 2000.
Η Αθήνα, πρόγραμμα διάρκειας 20', θα είναι μια από της 30 ιστορικές πόλεις του κόσμου, που το Ιαπωνικό τηλεοπτικό συνεργείο Walk Co. Ltd, θα συμπεριλάβει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "The world historical cities", του Mainichi broadcasting system.
Το πρώτο μέρος, τηλεοπτικού πολιτιστικού προγράμματος "European odyssey",της Phoenix satellite TV, το οποίο θα προβληθεί στην Κίνα, Hong Kong & Taiwan, τέλη Αυγούστου του 2000, θα είναι αφιερωμένο στην Αθήνα, την Επίδαυρο, τις Μυκήνες, και τα Μετέωρα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top