Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Ελλάδα στην ιαπωνική τηλεόραση

Η Ελλάδα στην ιαπωνική τηλεόραση

Τέσσερα τηλεοπτικά συνεργεία, επισκέπτονται, με τη συνεργασία του ΕΟΤ, την Ελλάδα για τη δημιουργία αντίστοιχων εκπομπών στα τηλεοπτικά κανάλια της Ιαπωνίας, καθώς και στη δορυφορική τηλεόραση της Κίνας, Hong Kong […]

Τέσσερα τηλεοπτικά συνεργεία, επισκέπτονται, με τη συνεργασία του ΕΟΤ, την Ελλάδα για τη δημιουργία αντίστοιχων εκπομπών στα τηλεοπτικά κανάλια της Ιαπωνία<.>ς, καθώς και<...> στη δορυφορική τηλεόραση της Κίνας, Hong Kong και Taiwan.
Η Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Χαλκιδική, και Άγιον Όρος, θα παρουσιαστούν στα πλαίσια ειδικής τηλεοπτικής σειράς, του Ιαπωνικού καναλιού NHK, με τίτλο "a journey through the Mediterranean", σειρά 4 προγραμμάτων και παρουσίαση της χώρας μας, αρχές του 2001.
Στην τηλεοπτική εκπομπή "See the world by train", η οποία παρουσιάζεται, επί σειρά ετών, στη Ιαπωνία, από το κανάλι TV Asahi, η διαδρομή με τον ΟΣΕ Αθήνας/περιοχών της Πελοποννήσου, θα προβάλλεται συνεχώς καθημερινά, από 6 μέχρι 26 Νοεμβρίου 2000.
Η Αθήνα, πρόγραμμα διάρκειας 20', θα είναι μια από της 30 ιστορικές πόλεις του κόσμου, που το Ιαπωνικό τηλεοπτικό συνεργείο Walk Co. Ltd, θα συμπεριλάβει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "The world historical cities", του Mainichi broadcasting system.
Το πρώτο μέρος, τηλεοπτικού πολιτιστικού προγράμματος "European odyssey",της Phoenix satellite TV, το οποίο θα προβληθεί στην Κίνα, Hong Kong & Taiwan, τέλη Αυγούστου του 2000, θα είναι αφιερωμένο στην Αθήνα, την Επίδαυρο, τις Μυκήνες, και τα Μετέωρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024