Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣφοδρή επίθεση Παπανδρέου στη Κυβέρνηση για το ακτοπλοϊκό

Σφοδρή επίθεση Παπανδρέου στη Κυβέρνηση για το ακτοπλοϊκό

Δριμύτατη επίθεση κατά της Κυβέρνησης για την πολιτικής της σε θέματα ακτοπλοΐας εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Γιώργος Παπανδρέου, την περασμένη Πέμπτη, κατά την επίσκεψη του σε Τήλο και Ρόδο, στο πλαίσιο περιοδείας…

Δριμύτατη επίθεση κατά της Κυβέρνησης για την πολιτικής της σε θέματα ακτοπλοΐας εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Γιώργος Παπανδρέου,<...>την περασμένη Πέμπτη, κατά την επίσκεψη του σε Τήλο και Ρόδο, στο πλαίσιο περιοδείας του στα Δωδεκάνησα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του: “Εδώ στα Δωδεκάνησα έχουμε ένα ακόμα παράδειγμα της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, μιας πολιτικής που πάει τη χώρα πίσω. Το θέμα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα για την περιοχή. Είναι ένα σημαντικό δημόσιο αγαθό, που βοηθάει την οικονομία, τον τουρισμό, την ανάπτυξη, αλλά δίνει και την ασφάλεια στον πολίτη και θα έλεγα και σε όλη την Ελλάδα, γιατί κι εδώ είναι μια παραμεθόριος περιοχή πολύ σημαντική.

Όμως, η Νέα Δημοκρατία στα 2,5 χρόνια της δικής της θητείας έχει πάει την περιοχή πίσω. Πάλι σε απομόνωση, σε εγκατάλειψη.

Καταδικάζουμε αυτή την πολιτική, όπως καταδικάζουμε και τις παρεμβάσεις που κάνει η Νέα Δημοκρατία με κομματικό τρόπο, που δεν βοηθούν την ευρύτερη περιοχή αλλά προσπαθούν να την τιμωρήσουν ή να κάνουν κομματικό παιχνίδι εις βάρος και άλλων περιοχών του Αιγαίου.

Μια απαράδεκτη πολιτική, που δεν προωθεί το δημόσιο συμφέρον και αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει. Και θα αλλάξει με την αλλαγή της εξουσίας, με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. να έρχεται στην κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024