Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέα Διοίκηση στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Νέα Διοίκηση στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος ο κ. Γεράσιμος Φωκάς μετά την συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου σε σώμα στις 28 Ιουνίου 2006. Αντιπρόεδροι εκλέχθηκαν οι κ.κ. Βασίλης Πλεύρης και Δημήτρης Καραλής. Μέλη του νέου Δ.Σ. είναι…

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος ο κ. Γεράσιμος Φωκάς μετά την συγκρότηση του νέου διοικητικού<...>συμβουλίου σε σώμα στις 28 Ιουνίου 2006. Αντιπρόεδροι εκλέχθηκαν οι κ.κ. Βασίλης Πλεύρης και Δημήτρης Καραλής. Μέλη του νέου Δ.Σ. είναι οι: Αβράμπος Κων/νος, Αθιανάς Απόστολος, Γαλιατσάτος Σπύρος, Γιαμάκου Μερόπη, Δαμουλάκης Γεράσιμος, Διβάνης Σπύρος, Ζήσης Κων/νος, Ζησιάδης Φωκίων, Λεβέντης Κων/νος, Μακρής Ευστάθιος, Μηναϊδης Βασίλης, Παλογιαννίδης Χαράλαμπος, Παπαδόπουλος Κων/νος, Πολλάλης Δημήτρης, Πολίτης Γεώργιος, Σβύνου Κων/να, Σμπώκου Κων/να, Τετράδη Χριστίνα, Τρυπάκης, Εμμανουήλ, Τσακίρης Γεώργιος, Τσιτλακίδης Ηρακλής, Φαραγκουλιτάκης Νικόλαος, Φιορεντίνος Ανδρέας και Φύτρος Ευάγγελος.

Ο κ. Φωκάς, απευθυνόμενος στους συμβούλους του Ξ.Ε.Ε., αναφέρθηκε συνοπτικά
στους στόχους της νέας θητείας 2006-2009:

  • Διαμόρφωση νέου ρυθμιστικού πλαισίου για το Ξ.Ε.Ε. μετά από ανοιχτόδιάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, την πολιτεία και τα ίδια τα μέλη του Ξ.Ε.Ε./li>
  • Ίδρυση κέντρου στήριξης μικρού και μεσαίου μεγέθους ξενοδοχειακών
    επιχειρήσεων
    ν σε θέματα επενδύσεων και μάρκετινγκ.
  • Επικέντρωση στην ποιότητα του ξενοδοχειακού προϊόντος μέσω της
    υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης ξενοδόχων και ξενοδοχοϋπαλλήλων και μέσω της συμμετοχής σε προγράμματα πιστοποίησης με τη στήριξη του νεοσύστατου οργανισμού του Ξ.Ε.Ε. FiloxeniaCert.
  • Εξάπλωση της χρήσης της ψηφιακής υποδομής και στις 9.400 επιχειρήσεις που είναι μέλη του Ξ.Ε.Ε. με ειδικό πρόγραμμα ηλεκτρονικής δικτύωσης, προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες των ξενοδοχείων και των κάμπινγκ.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024