Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η πτώση του Concorde αναβιώνει τις σκέψεις για δημιουργία τρίτου αεροδρομίου στο Παρίσι

Βίκυ Καραντζαβέλου - 31 Ιούλιος 2000, 00:00

Η πτώση του Concorde<.> αναβίωσε την πρόταση για τη δημιουργία τρίτου αεροδρομίου στο Παρίσι, όπου η περιοχή<...>

γύρω από το Charles de Gaulle έχει γίνει πλέον πυκνοκατοικημένη. Το αεροδρόμιο ξεκίνησε την λειτουργία του μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, σε μια περιοχή που δεν ήταν κατοικημένη. Η διεύθυνση τώρα του αεροδρομίου αγοράζει εκτάσεις γύρω από το αεροδρόμιο, αλλά αυτή η λύση δεν είναι αρκετή.
Σύμφωνα με δηλώσεις στο CNN του διευθυντή των αεροδρομίων του Παρισιού κ. Yves Crousquer οι προτάσεις για την κατασκευή νέου αεροδρομίου έχουν γίνει πριν από χρόνια για την πιθανότητα μηχανικής βλάβης κάποιου αεροπλάνου. Η πτώση του Concorde αναβιώνει αυτήν την πρόταση. 'Υπάρχουν κίνδυνοι για τους κατοίκους της γύρω περιοχής, ακόμα και όταν οδηγούν για να πάνε στα σπίτια τους. Παρόλα αυτά δεν υπάρχουν σχέδια για την μεταφορά του χωριού Gonesse, όπου έπεσε το Concorde.', δήλωσε ο κ. Crousquer.
Στην καίρια ερώτηση όμως αν θα συνεχιστούν οι απογειώσεις και προσγειώσεις των Concorde στα αεροδρόμια του Παρισιού, ο κ. Yves Crousquer αρνήθηκε αρχικά να το σχολιάζει, αλλά στη συνέχεια που ερωτήθηκε αν έχει γνώμη για το παραπάνω θέμα απάντησε ότι έχει, αλλά προτιμά να την κρατήσει για τον εαυτό του!

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top