Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςHotelia: Διευρυμένη βαλκανική αγορά ξενοδοχειακού εξοπλισμού στη φετινή Philoxenia

Hotelia: Διευρυμένη βαλκανική αγορά ξενοδοχειακού εξοπλισμού στη φετινή Philoxenia

Με το σλόγκαν `Το Νοέμβριο οι πελάτες σας θα είναι στη Θεσσαλονίκη. Εσείς θα λείπετε;` ξεκίνησε η προβολή της Philoxenia Hotelia,της έκθεσης ξενοδοχειακού εξοπλισμού που λειτουργεί ως τμήμα της τουριστικής […]

Με το σλόγκαν `Το Νοέμβριο οι πελάτες σας θα είναι στη Θεσσαλονίκη. Εσείς θα λείπετε;` ξεκίνησε η προβολή της Philoxenia Hotelia,<...>της έκθεσης ξενοδοχειακού εξοπλισμού που λειτουργεί ως τμήμα της τουριστικής έκθεσης Philoxenia. Στο πλαίσιο της ριζικής αναβάθμισης της φετινής Philoxenia, η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 16 και 19 Νοεμβρίου 2006 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκε από τη διοίκηση της Helexpo η στόχευση στην αγορά του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και το άνοιγμα αυτής της αγοράς πέραν των ελληνικών συνόρων.

“Η Hotelia, η οποία θα λειτουργήσει από φέτος αναγεννημένη ως έκθεση μέσα στην έκθεση Philoxenia, θα θέσει σε ακόμα πιο επαγγελματική βάση τις συναντήσεις των ξενοδόχων και λοιπών τουριστικών επιχειρηματιών με τις επιχειρήσεις ξενοδοχειακού εξοπλισμού και υποστηρικτικών υπηρεσιών” τόνισε ο κ. Θέμης Καρτσιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Helexpo, κατά τη παρουσίαση της έκθεσης. “Αναμένουμε περισσότερους αγοραστές από τις γειτονικές χώρες, γεγονός που θα προσφέρει στους εκθέτες περισσότερες εμπορικές ευκαιρίες. Μέλημά μας είναι να προσφέρουμε υψηλή προστιθέμενη αξία στους εκθέτες χάρη και στην ιδιαίτερα ελκυστική τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζουμε στην Helexpo” συμπλήρωσε.

Διοργανωτής της Hotelia, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις ίδιες ημερομηνίες και στον ίδιο χώρο με τη Philoxenia, είναι η Helexpo, ο μεγαλύτερος εκθεσιακός οργανισμός της χώρας. Οι εκθέτες της Hotelia θα επωφεληθούν από την παρουσία χιλιάδων τουριστικών επαγγελματιών που επισκέπτονται κάθε χρόνο την κορυφαία τουριστική έκθεση της χώρας, η οποία διοργανώνεται ανελλιπώς από το 1985 στη Θεσσαλονίκη.

Χάρη στις δράσεις διεθνοποίησης της φετινής Philoxenia, οι εκθέτες της Philoxenia Hotelia θα προβληθούν όχι μόνο στην ελληνική, αλλά συνολικά στη βαλκανική αγορά, αφού το 2006 θα είναι αυξημένες τόσο οι διεθνείς συμμετοχές μεταξύ των εκθετών όσο και οι εμπορικοί επισκέπτες από τις γειτονικές χώρες. Ήδη από πέρσι μετείχαν στη Philoxenia ως εκθέτες ή επισκέπτες επιχειρηματίες της Βουλγαρίας, της Κύπρου, της Ρουμανίας, της Τουρκίας, της FYROM, της Σερβίας κ.ο.κ.

Οι καινοτομίες της φετινής διοργάνωσης θα εδραιώσουν ακόμη περισσότερο τη Philoxenia ως το σημαντικότερο εμπορικό forum για τον τουρισμό της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Σε αυτές συγκαταλέγονται:

  • η σύνοδος κορυφής των Υπουργών Τουρισμού των βαλκανικών χωρών
  • η φιλοξενία μεγαλύτερου αριθμού τουριστικών επαγγελματιών από δεκάδες χώρες στο πλαίσιο του προγράμματος `Hosted Buyers`
  • η πρόσκληση διεθνών μέσων ενημέρωσης της τουριστικής βιομηχανίας
  • η διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου που θα προσελκύσουν επαγγελματίες από το εξωτερικό.


Το 2006 ξεκινά επίσης η στόχευση της Philoxenia σε ειδικές αγορές με τη διοργάνωση της πρώτης Philoxenia Spa Exhibition, μιας έκθεσης μέσα στην έκθεση που προβάλλει τον τουρισμό υγείας, ευεξίας και ομορφιάς. Η νέα αυτή διοργάνωση, η οποία θα γίνει στις ίδιες ημερομηνίες και στον ίδιο χώρο με τη Philoxenia, θα συγκεντρώσει τους σημαντικότερους συντελεστές της αγοράς των spa από την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες, όπως λ.χ. ξενοδόχους, διαχειριστές spa, επιχειρήσεις εξοπλισμού και υποστηρικτικών υπηρεσιών spa, tour operators και τουριστικά γραφεία που ειδικεύονται σε διακοπές υγείας και ομορφιάς καθώς επίσης τον ειδικό τύπο.

Παράλληλα θα διοργανωθεί το συνέδριο Philoxenia Spa Congress, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι τελευταίες τάσεις του τουρισμού υγείας και ομορφιάς διεθνώς, οι εξελίξεις στις προσφερόμενες θεραπείες και υπηρεσίες, τα νέα προϊόντα ως προς τον εξοπλισμό και τις υποστηρικτικές υπηρεσίες των spa κλπ.

Επιπλέον, η Philoxenia μετατρέπεται από φέτος σε μια πλατφόρμα για τη δωδεκάμηνη προβολή των εκθετών. Οι εκθέτες της Hotelia θα μετέχουν αυτομάτως μετά την εγγραφή τους στην έκθεση στο Ηοtelia Club. Ως μέλη του Club θα μπορούν να στέλνουν τα εταιρικά τους δελτία τύπου στη Philoxenia, τα οποία θα προωθούνται σε ξενοδόχους και άλλους τουριστικούς επαγγελματίες και θα δημοσιεύονται στα έντυπα και ηλεκτρονικά newsletters της Philoxenia. Τα μέλη του Club θα λαμβάνουν επίσης τα νέα της Philoxenia και των άλλων εκθετών και τα σημαντικότερα από αυτά θα απολαμβάνουν εκπτώσεων και ειδικών υπηρεσιών προβολής.

Στους εκθέτες της Hotelia που ενδιαφέρονται για ακόμη πιο δυναμική προβολή, προσφέρονται από φέτος ελκυστικές χορηγικές ευκαιρίες. Κορυφαία χορηγική κατηγορία είναι ο τίτλος του Προμηθευτή της Χρονιάς (`Supplier of the Year`), ο οποίος παρέχει αυξημένη δημοσιότητα και προβολή για περίοδο ενός έτους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024