Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑλλαγή διευθυντή στον ΕΟΤ Γερμανίας

Αλλαγή διευθυντή στον ΕΟΤ Γερμανίας

Δεν θα ανανεωθεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η θητεία του κ. Παναγιώτη Σκορδά στη θέση του διευθυντή ΕΟΤ Γερμανίας, ο οποίος μετά από 3 χρόνια παραμονής σε αυτή τη […]

Δεν θα ανανεωθεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η θητεία του κ. Παναγιώτη Σκορδά στη θέση του διευθυντή ΕΟΤ Γερμανίας, ο οποίος<...> μετά από 3 χρόνια παραμονής σε αυτή τη θέση καλείται να επιστρέψει στην Ελλάδα και στο υπουργείο πολιτισμού απ` όπου και είχε αποσπαστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για καταξιωμένο στέλεχος του υπουργείου, ο οποίος βοήθησε ουσιαστικά στη διεύρυνση της τουριστικής κίνησης από τη Γερμανία προς της Ελλάδα.

Η πρώτη ένδειξη ότι δεν θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ήρθε τον περασμένο Μάρτιο κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB, όταν στελέχη του υπουργείου ήταν… λακωνικοί για το τι «μέλλει γενέσθαι». Σύμφωνα δε με τις ίδιες πηγές, τη θέση πρόκειται να αναλάβει κομματικό μέλος της κυβέρνησης της Ν.Δ, με εμπειρία στον τουρισμό, ο οποίος παράλληλα είναι και πρόεδρος σε ΝΟΔΕ Γερμανίας. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις…!

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024