Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαLouis Imperial Beach: Nέο ξενοδοχείο της Louis Hotels στη Ζάκυνθο

Louis Imperial Beach: Nέο ξενοδοχείο της Louis Hotels στη Ζάκυνθο

Στις αρχές Ιουλίου ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία του το Α’ κατηγορίας ξενοδοχείο Louis Imperial Beach στη Ζάκυνθο. Το νεόκτιστο ξενοδοχείο, μέλος της αλυσίδας Louis Hotels, βρίσκεται στην καταπράσινη περιοχή […]

Στις αρχές Ιουλίου ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία του το Α' κατηγορίας ξενοδοχείο Louis<.> Imperial Beach στη Ζάκυνθο<.><...>. Το νεόκτιστο ξενοδοχείο, μέλος της αλυσίδας Louis Hotels, βρίσκεται στην καταπράσινη περιοχή Βασιλικός, δίπλα στα ξενοδοχεία Louis Palazzo di Zante και Louis Royal Palace, πάνω στη μαγευτική παραλία Μαυράτζη και απέχει μόνο 17 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και μόλις 15 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου.
Χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου είναι ότι έχει κτιστεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον της Ζακύνθου και όλα τα δωμάτια να έχουν θέα στη θάλασσα.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 96 δωμάτια, 30 στούντιο δύο έως τριών ατόμων με κουζίνα, 19 σουίτες δύο υπνοδωματίων με μικρή κουζίνα, 4 σουίτες και 3 στούντιο με ιδιωτική πισίνα.
Η Louis Hotels με κριτήριο τη γραφικότητα της Ζακύνθου, αλλά και τα μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης του νησιού έχει προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις σε 5 συνολικά ξενοδοχεία. Με την ανέγερση και λειτουργία του Louis Imperial Beach ο αριθμός των ξενοδοχειακών μονάδων της εταιρίας Louis Hotels στην Ελλάδα ανέρχεται σε 13.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024