Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤα μέτρα και το πρόγραμμα τουριστικής ανάπτυξης της Ελλάδας δημοσιεύθηκε στην Ιαπωνία

Τα μέτρα και το πρόγραμμα τουριστικής ανάπτυξης της Ελλάδας δημοσιεύθηκε στην Ιαπωνία

Το β΄ τετρασέλιδο τεύχος, μηνός Ιουλίου 2000, με τα τουριστικά μας νέα κυκλοφόρησε ήδη, στην Ιαπωνία, μέσω του επαγγελματικού ταξιδιωτικού περιοδικού Travel Journal. Το Hellenic News, αναφέρεται στο πρόγραμμα και […]

Το β΄ τετρασέλιδο τεύχος, μηνός Ιουλίου 2000, με τα τουριστικά μας νέα κυκλοφόρησε ήδη, στην Ιαπωνία<.><...>, μέσω του επαγγελματικού ταξιδιωτικού περιοδικού Travel Journal.
Το Hellenic News, αναφέρεται στο πρόγραμμα και στα μέτρα τουριστικής πολιτικής του υπουργείου Ανάπτυξης και του ΕΟΤ, στο θεατρικό έργο 'The Greeks', διάρκειας 9 ωρών που θα παρουσιαστεί στις πόλεις Τόκιο, Οζάκα, και Ναγκόγια, το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2000 σε σκηνοθεσία Υ. Ninagawa, στο καλλιτεχνικό φεστιβάλ Αθήνας και Επιδαύρου, και σε διάφορες άλλες δραστηριότητες μας.
Η ειδική σειρά του δελτίου, για το μεμονωμένο Ιάπωνα ταξιδιώτη και τον τουριστικό επαγγελματία, περιλαμβάνει χρήσιμες και αναλυτικές πληροφορίες για το ταξίδι με τρένο στην Ελλάδα, που επιμελήθηκε ο ΕΟΤ, σε συνεργασία με τον ΟΣΕ.
Το Hellenic News ταχυδρομήθηκε και πάλι ιδιαίτερα σε δημοσιογράφους, προσωπικότητες, επίλεκτα στελέχη της ταξιδιωτικής αγοράς και αδελφές πόλεις της Ιαπωνίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024