Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕλεύθερη πρόσβαση στις παραλίες της Αττικής ζήτησε ο Αλαβάνος

Ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες της Αττικής ζήτησε ο Αλαβάνος

Με το Προεδρείο της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του Νομού Αττικής (ΤΕΔΚΝΑ) συναντήθηκαν προχτές, Δευτέρα 17 Ιουλίου, ο πρόεδρος του Συνασπισμού, κ. Αλέκος Αλαβάνος και ο κ. Βαγγέλης Αποστόλου, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, υπεύθυνος για θέματα…

Με το Προεδρείο της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του Νομού Αττικής (ΤΕΔΚΝΑ) συναντήθηκαν προχτές, Δευτέρα 17 Ιουλίου, ο πρόεδρος<...>του Συνασπισμού, κ. Αλέκος Αλαβάνος και ο κ. Βαγγέλης Αποστόλου, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, υπεύθυνος για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στη συζήτηση τους, που περιελάμβανε πλούσια θεματολογία, ο κ. Αλαβάνος μιλώντας για τις παραλίες της Αττικής, υπογράμμισε ότι “δεν μπορεί η Αττική από παραθαλάσσιος νομός να έχει γίνει μεσογειακός και να έχουν αποκλειστεί οι πολίτες από τις παραλίες. Αυτό αντιβαίνει το Σύνταγμα. Η παραλία είναι δημόσιο αγαθό, απαιτεί ελεύθερη πρόσβαση. Εμείς καλούμε τους πολίτες, ομαδικά, να προχωρούνε στους αιγιαλούς, στις παραλίες είτε μεγάλων ξενοδοχείων, είτε οργανωμένων πλαζ, χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο. Τους καλούμε να προχωρήσουν και ως Συνασπισμός θα πάρουμε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες για αυτό το θέμα”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024