Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕρώτηση Λεβέντη για την ασφάλεια στις παραλίες της Δυτικής Αττικής

Ερώτηση Λεβέντη για την ασφάλεια στις παραλίες της Δυτικής Αττικής

Την έλλειψη μέριμνας για τη πρόσληψη ναυαγοσώστων στις παραλίες της Δυτικής Αττικής, που κατά τη θερινή περίοδο κατακλύζονται καθημερινά, και κυρίως τα Σαββατοκύριακα, από χιλιάδες λουόμενους κατήγγειλε με σχετική ερώτηση του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης…

Την έλλειψη μέριμνας για τη πρόσληψη ναυαγοσώστων στις παραλίες της Δυτικής Αττικής, που κατά τη θερινή περίοδο κατακλύζονται καθημερινά, και<...>κυρίως τα Σαββατοκύριακα, από χιλιάδες λουόμενους κατήγγειλε με σχετική ερώτηση του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, ο βουλευτής Αττικής του Συνασπισμού, κ. Λεβέντης Αθανάσιος.

Όπως τονίζει ο κ. Λεβέντης “ιδιαίτερη προσέλευση σημειώνεται στην Κινέττα, Αλεποχώρι, Ψάθα και Πόρτο Γερμενό, αφού βρίσκονται κοντά στην Αθήνα, έχουν εύκολη πρόσβαση λόγω της αναβάθμισης του οδικού δικτύου και το κυριότερο παραμένουν καθαρές, βρίσκονται σε πανέμορφες περιοχές και βέβαια δεν έχουν εισιτήριο”. Και συμπληρώνει: “Παρά τη μεγάλη προσέλευση λουομένων, δεν υπάρχει μέριμνα για να προσληφθούν και να τοποθετηθούν σε αυτές ναυαγοσώστες για να αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες και βέβαια να παρέμβουν άμεσα όταν χρειαστεί ώστε να αποφύγουμε πνιγμούς. Να σημειωθεί ότι, από την 1-1-2001 έως και 25-6-2006 έχουν πνιγεί στη χώρα μας 1.434 άνθρωποι”.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω ο βουλευτής του ΣΥΝ ερωτά τον Υπουργό “τι μέτρα προτίθεται να πάρει ώστε οι πολυσύχναστες παραλίες της Δυτικής Αττικής να στελεχωθούν με ναυαγοσώστες για να αισθάνονται ασφαλείς οι λουόμενοι αλλά και να αναβαθμιστούν οι τουριστικές υπηρεσίες της περιοχής;”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024