Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βουλευτής Αττικής του ΣΥΝ

Ερώτηση Λεβέντη για την ασφάλεια στις παραλίες της Δυτικής Αττικής

Δώρα Σγάρτσου - 20 Ιούλιος 2006, 00:00

Την έλλειψη μέριμνας για τη πρόσληψη ναυαγοσώστων στις παραλίες της Δυτικής Αττικής, που κατά τη θερινή περίοδο κατακλύζονται καθημερινά, και κυρίως τα Σαββατοκύριακα, από χιλιάδες λουόμενους κατήγγειλε με σχετική ερώτηση του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης...

Την έλλειψη μέριμνας για τη πρόσληψη ναυαγοσώστων στις παραλίες της Δυτικής Αττικής, που κατά τη θερινή περίοδο κατακλύζονται καθημερινά, και<...>

κυρίως τα Σαββατοκύριακα, από χιλιάδες λουόμενους κατήγγειλε με σχετική ερώτηση του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, ο βουλευτής Αττικής του Συνασπισμού, κ. Λεβέντης Αθανάσιος.

Όπως τονίζει ο κ. Λεβέντης “ιδιαίτερη προσέλευση σημειώνεται στην Κινέττα, Αλεποχώρι, Ψάθα και Πόρτο Γερμενό, αφού βρίσκονται κοντά στην Αθήνα, έχουν εύκολη πρόσβαση λόγω της αναβάθμισης του οδικού δικτύου και το κυριότερο παραμένουν καθαρές, βρίσκονται σε πανέμορφες περιοχές και βέβαια δεν έχουν εισιτήριο”. Και συμπληρώνει: “Παρά τη μεγάλη προσέλευση λουομένων, δεν υπάρχει μέριμνα για να προσληφθούν και να τοποθετηθούν σε αυτές ναυαγοσώστες για να αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες και βέβαια να παρέμβουν άμεσα όταν χρειαστεί ώστε να αποφύγουμε πνιγμούς. Να σημειωθεί ότι, από την 1-1-2001 έως και 25-6-2006 έχουν πνιγεί στη χώρα μας 1.434 άνθρωποι”.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω ο βουλευτής του ΣΥΝ ερωτά τον Υπουργό “τι μέτρα προτίθεται να πάρει ώστε οι πολυσύχναστες παραλίες της Δυτικής Αττικής να στελεχωθούν με ναυαγοσώστες για να αισθάνονται ασφαλείς οι λουόμενοι αλλά και να αναβαθμιστούν οι τουριστικές υπηρεσίες της περιοχής;”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top