Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Ευρωπαϊκή Ένωση απελευθερώνει την ανάληψη της Thomson από την Preussag

Η Ευρωπαϊκή Ένωση απελευθερώνει την ανάληψη της Thomson από την Preussag

Η Επιτροπή της Ε.Ε. απελευθερώνει την ανάληψη της Thomson Travel Group από την Preussag AG. O Δρας Michael Frenzel, πρόεδρος της Preussag, δήλωσε: “Με αυτή την απόφαση άνοιξε ο δρόμος […]

Η Επιτροπή της Ε.Ε. απελευθερώνει την ανάληψη της Thomson<.> Travel Group από την Preussag<.> AG<...>. O Δρας Michael Frenzel, πρόεδρος της Preussag, δήλωσε: "Με αυτή την απόφαση άνοιξε ο δρόμος της ενσωμάτωσης της Thomson Travel Group στις δραστηριότητες της Preussag. Η Thomsom όπως και η TUI έχουν ενσωματωθεί σε υψηλότερης βαθμίδας τουριστικές παροχές και βρίσκονται στη διάθεση μιας μεγαλύτερης αγοράς".
Η παραλαβή της Thomson θεωρείται πλήρως "άνευ όρων", σύμφωνα με την Goldman Sachs, την τράπεζα επενδύσεων που είναι υπεύθυνη για την εκπροσώπηση της προσφοράς της Preussag προς τους μετόχους της Thomson Travel Group.
Με τέτοιους όρους μόνο θετικά μπορεί να είναι τα αποτελέσματα από την αναλαμβάνουσα εταιρία. Οι δραστηριότητες της Thomson θα συνεχιστούν μέχρι 11 Αυγούστου, όπoυ και η Preussag θα ζητήσει μεγαλύτερο ποσοστό. Το 80% του ποσοστού της Thomson θα ανήκει πλέον στην Preussag.
Στη τρέχουσα οικονομική χρονιά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι θετικά. H TUI έχει μια αύξηση των κρατήσεων 6.5% και προχωράει έτσι ώστε τα οικονομικά αποτελέσματά της να ξεπεράσουν τα περσινά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024