Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΜιχαηλίδης: Η κρίση στο Λίβανο δεν επηρέασε τον τουρισμό της Κύπρου

Μιχαηλίδης: Η κρίση στο Λίβανο δεν επηρέασε τον τουρισμό της Κύπρου

«Ο τουρισμός δεν έχει επηρεαστεί και καμιά ακύρωση αφίξεων δεν έχει γίνει από την κρίση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή» υπογράμμισεσε πρόσφατες δηλώσεις του ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού […]

«Ο τουρισμός δεν έχει επηρεαστεί και καμιά ακύρωση αφίξεων δεν έχει γίνει από την κρίση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή» υπογράμμισε<...>σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Αντώνης Μιχαηλίδης, προσθέτοντας πως «εάν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα στην Κύπρο σε αυτή την κρίση είναι η εισροή ατόμων και η ανάγκη παροχής κλινών και υπηρεσιών πέραν των προσδοκιών μας για την εποχή».

Σχολιάζοντας δε αναφορά του αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου CNN, μετά από συνεντεύξεις κάποιων Αμερικανών υπηκόων ότι έγιναν αντικείμενο εκμετάλλευσης από οδηγούς ταξί ή εστιάτορες, ξενοδόχους κ.τ.λ., ο κ. Μιχαηλίδης τη χαρακτήρισε άδικη, διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση προβαίνει σε τακτικούς ελέγχους προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν φαινόμενα εκμετάλλευσης ή αισχροκέρδειας. «Εάν συνέβησαν κάποια περιστατικά εκμετάλλευσης ξένων, τότε αυτά ήταν ελάχιστα και μεμονωμένα», σημείωσε.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024