Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

BBC: Ειδικό αφιέρωμα για τον τουρισμό της Κύπρου

Δώρα Σγάρτσου - 24 Ιούλιος 2006, 00:00

Η Κύπρος βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του BBC World, ενός από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια που μεταδίδεται<...>

σε περισσότερο από 270 εκατομμύρια σπίτια ανά το παγκόσμιο, το οποίο θα αναλάβει την παραγωγή και προβολή ειδικού προγράμματος/αφιερώματος για τον Κυπριακό τουρισμό.

Αυτό ανακοινώθηκε στην ενημερωτική Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων για τους ξενοδόχους και τα στελέχη της ξενοδοχειακής και τουριστικής βιομηχανίας στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 70χρονά του. Στην Ημερίδα επίσης ανακοινώθηκε ότι το BBC World θα είναι ο Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας του ΠΑΣΥΞΕ για το έτος 2006.

Η Ημερίδα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Holiday Inn Nicosia City Center, παρουσίασε την εκπομπή «Fast Track» του BBC World, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο για την ετοιμασία του ειδικού αφιερώματος. Η 30λέπτη εκπομπή καλύπτει θέματα που αφορούν τους τομείς του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας και παρουσιάζεται από τον κ. Akhtar Khan, ο οποίος ήταν και ο κύριος ομιλητής στην Ημερίδα.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Χάρης Λοϊζιδης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του Συνδέσμου προς το BBC World για τη συνεργασία και τόνισε ότι «ο ΠΑΣΥΞΕ είναι αφοσιωμένος στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου και της προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό». Επίσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι διεθνείς επαγγελματίες του χώρου των ΜΜΕ έδειξαν ενδιαφέρον για το νησί της Κύπρου και είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν με τον ΠΑΣΥΞΕ για την επίτευξη των προαναφερθέντων στόχων του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Αντ. Μιχαηλίδης, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΤ, κ. Αλ. Ορουντιώτης, και άλλοι ανώτατοι Αξιωματούχοι Τουριστικών Φορέων, Οργανισμών, Αεροπορικών Εταιριών και ανώτατα στελέχη της ξενοδοχειακής και τουριστικής μας βιομηχανίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top