Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αξιοποίηση δημοτικού δάσους Νάουσας

Θοδωρής Κουμέλης - 02 August 2006, 00:00

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής προτάσεων από χρηματοοικονομικούς και επενδυτικούς συμβούλους για την αξιοποίηση<...>

του δημοτικού δάσους Νάουσας. Το ενδιαφέρον υπήρξε μεγάλο αφού, στο διαγωνισμό συμμετείχαν οκτώ εταιρίες. Συγκεκριμένα, οι επενδυτικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν στο διαγωνισμό είναι οι: 1. Ένωση Εταιρειών “Planet-Diopsis Consulting-Savilis Ελλάς”, 2. Ένωση Εταιρειών “Κέντρο Επιχειρηματικής Υποστήριξης-Βρανάκης Κων/νος- Τσαλταμπάση Αποστολίνα & Σία Ε.Ε.”, 3. Ένωση Εταιρειών ” Euroconsultants Group-Eurotec”, 4. “Ελληνικές Επενδύσεις Α.Ε.”, 5. Ένωση Εταιρειών “Business Consulting Group-Χάρης Μ. Ροΐδης και Συνεργάτες”, 6. Ένωση Εταιρειών “Bung Mediterranean-Ase Synergy Consulting”, 7. “Διαδικασία” Α.Ε., 8. Ένωση Εταιρειών “GVA Kantor Σύμβουλοι-Δρόμος Ε.Π.Ε.”

Σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπει η νομοθεσία η αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης, θα προχωρήσει στην αξιολόγηση των προσφορών και την ανάδειξη του χρηματοοικονομικού-επενδυτικού συμβούλου, που αναμένεται να γίνει μέσα στο καλοκαίρι. Ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αν. Καραμπατζός δήλωσε: «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η φάση υποβολής προτάσεων από εξειδικευμένες εταιρείες χρηματοοικονομικών και επενδυτικών συμβούλων για την αξιοποίηση του δημοτικού μας δάσους. Συνεχίζουμε ώστε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του στόχου μας, που είναι η Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη και η Αξιοποίηση του Δημοτικού μας Δάσους. Έτσι, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, μέσα στο 2007 θα έχουμε επενδυτή ή επενδυτές στο βουνό μας, με σκοπό να δημιουργηθούν τουλάχιστον 1.000 νέες θέσεις εργασίας στον τριτογενή τομέα και τον τουρισμό, ώστε να ξεκινήσει δυναμικά μια νέα και ελπιδοφόρα αναπτυξιακή πορεία για τον τόπο μας». Υπενθυμίζεται ότι, η μελέτη του δήμου Νάουσας για την αξιοποίηση του δημοτικού δάσους έκτασης 72.000 στρεμ., χρηματοδοτείται με 260.000 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών στα πλαίσια του νόμου των Σ.Δ.Ι.Τ. (Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top