Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο Δ`ΚΠΣ, τελευταία ευκαιρία για την περιφερειακή σύγκλιση

Το Δ`ΚΠΣ, τελευταία ευκαιρία για την περιφερειακή σύγκλιση

Προτάσεις στρατηγικού χαρακτήρα για την κατάρτιση του επιχειρησιακού προγράμματος της περιφέρειας Κρήτης ενόψει του εθνικού στρατηγικού πλαισίου αναφοράς συζήτησαν τα μέλη της ένωσης ξενοδόχων του νομού Ηρακλείου, στο πλαίσιο σύσκεψης…

Προτάσεις στρατηγικού χαρακτήρα για την κατάρτιση του επιχειρησιακού προγράμματος της περιφέρειας Κρήτης ενόψει του εθνικού στρατηγικού πλαισίου<...> αναφοράς συζήτησαν τα μέλη της ένωσης ξενοδόχων του νομού Ηρακλείου, στο πλαίσιο σύσκεψης των μελών του. «Από το 2007 η Κρήτη έχει μια νέα ευκαιρία για τόνωση της περιφερειακής ανάπτυξης, και αυτή τη φορά δε θα υπάρξουν περιθώρια για λάθη και αστοχίες στον προγραμματισμό», επισήμανε ο πρόεδρος της ένωσης κ. Λαμπρινός, τονίζοντας ότι είναι χρήσιμο, διδασκόμενοι από τη διαχείριση των τριών προηγούμενων Κοινοτικών Πλαισίων Στήριξης, το Δ` ΚΠΣ που θα υλοποιηθεί την περίοδο 2007-2013 να αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για την προώθηση της περιφερειακής σύγκλισης, η οποία δε θα πρέπει να χαθεί, διότι είναι πιθανό να υπάρξει και Ε` ΚΠΣ για την Ελλάδα.

Θέματα της σύσκεψης επίσης αποτέλεσαν η ενημέρωση των ξενοδόχων για το νέο Αναπτυξιακό Νόμο, τα νομοσχέδια και οι ρυθμίσεις που αφορούν στον τουρισμό και στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, η δικτύωση των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων, η συνεργασία με τους ΟΤΑ και το επιχειρησιακό πρόγραμμα για την περίοδο 2007-2013 της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ έγινε και διάλογος που αφορούσε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Παράλληλα, το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων του α`τετραμήνου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024