Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εγκαίνια αεροδρομίου Καλύμνου

Δημήτρης Σταθόπουλος - 03 Αύγουστος 2006, 00:00

Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του αεροδρομίου της Καλύμνου από τον υπουργό Μεταφορών<...>

κ. Μιχάλη Λιάπη. Παρόν στην εκδήλωση των εγκαινίων θα είναι επίσης ο υπουργός Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, καθώς πολλοί βουλευτές της ΝΔ και ανώτερα στελέχη της ΥΠΑ.

Hδη, τα έργα σήμανσης και φωτισμού ολοκληρώθηκαν και οι συνεχείς δοκιμαστικές πτήσεις που γίνονται στο διάστημα των τελευταίων ημερών δείχνουν ότι όλα είναι «εντάξει» για τη μεγάλη στιγμή της πρώτης επίσημης πτήσης.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια ο κ. Λιάπης θα επισκεφτεί τη Ρόδο όπου θα εγκαινιάσει τμήμα του νέου σταθμού επιβατών του αεροδρομίου «Διαγόρας» στο οποίο οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί. Πρόκειται για τον ένα όροφο του κτιρίου επιφάνειας 2000 τ.μ. περίπου που παραδίδεται σε χρήση, σύμφωνα και με τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις του υπουργού Aιγαίου και νησιωτικής Πολιτικής.

Παράλληλα ο κ. Λιάπης το πρωί της ίδιας μέρα θα επισκεφτεί την Αστυπάλαια όπου θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς προκειμένου να περιορίσει τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από την απόφαση της Ολυμπιακής για κοινά δρομολόγια μέσω Καλύμνου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top