Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕγκαίνια αεροδρομίου Καλύμνου

Εγκαίνια αεροδρομίου Καλύμνου

Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του αεροδρομίου της Καλύμνου από τον υπουργό Μεταφορών κ. Μιχάλη Λιάπη. Παρόν στην εκδήλωση των εγκαινίων θα είναι επίσης ο υπουργός Αιγαίου […]

Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του αεροδρομίου της Καλύμνου από τον υπουργό Μεταφορών<...> κ. Μιχάλη Λιάπη. Παρόν στην εκδήλωση των εγκαινίων θα είναι επίσης ο υπουργός Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, καθώς πολλοί βουλευτές της ΝΔ και ανώτερα στελέχη της ΥΠΑ.

Hδη, τα έργα σήμανσης και φωτισμού ολοκληρώθηκαν και οι συνεχείς δοκιμαστικές πτήσεις που γίνονται στο διάστημα των τελευταίων ημερών δείχνουν ότι όλα είναι «εντάξει» για τη μεγάλη στιγμή της πρώτης επίσημης πτήσης.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια ο κ. Λιάπης θα επισκεφτεί τη Ρόδο όπου θα εγκαινιάσει τμήμα του νέου σταθμού επιβατών του αεροδρομίου «Διαγόρας» στο οποίο οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί. Πρόκειται για τον ένα όροφο του κτιρίου επιφάνειας 2000 τ.μ. περίπου που παραδίδεται σε χρήση, σύμφωνα και με τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις του υπουργού Aιγαίου και νησιωτικής Πολιτικής.

Παράλληλα ο κ. Λιάπης το πρωί της ίδιας μέρα θα επισκεφτεί την Αστυπάλαια όπου θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς προκειμένου να περιορίσει τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από την απόφαση της Ολυμπιακής για κοινά δρομολόγια μέσω Καλύμνου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024