Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤέταρτη προκήρυξη κοινοτικής πρωτοβουλίας leader+

Τέταρτη προκήρυξη κοινοτικής πρωτοβουλίας leader+

Η τέταρτη κατά σειρά προκήρυξη, ύψους 1,912 εκατ. ευρώ της κοινοτικής πρωτοβουλίας Leader+, πρόκειται να δημοσιευτεί εντός των αμέσως επόμενων ημερών για τη χρηματοδότηση αγροτικών, τουριστικών, περιβαλλοντικών και πολιτιστικών επενδύσεων […]

Η τέταρτη κατά σειρά προκήρυξη, ύψους 1,912 εκατ. ευρώ της κοινοτικής πρωτοβουλίας Leader+, πρόκειται να δημοσιευτεί<...> εντός των αμέσως επόμενων ημερών για τη χρηματοδότηση αγροτικών, τουριστικών, περιβαλλοντικών και πολιτιστικών επενδύσεων στο νομό Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα διαχειρίζεται -ως τοπική ομάδα δράσης- η Αναπτυξιακή Εταιρία Θεσσαλονίκης (ΑΝΕΘ), η οποία έλαβε πρόσθετα κονδύλια ύψους 1,1 εκατ. ευρώ από τους πόρους της λεγόμενης προγραμματικής «υπερδέσμευσης», ως επιβράβευση για την υψηλή απορροφητικότητα που πέτυχε.

«Ο συνολικός προϋπολογισμός των δράσεων που προκηρύσσονται είναι 1,912 εκατ. ευρώ, με ποσοστό επιχορήγησης 50% για ιδιωτικές παραγωγικές επενδύσεις και 75% για τα ανταποδοτικά ιδιωτικά μουσεία», ανακοίνωσε ο πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης του προγράμματος, κ. Χ.Παπαδόπουλος.

Η τέταρτη προκήρυξη αφορά σε δράσεις αγροτουρισμού (όπως χώρους εστίασης, μονάδες εναλλακτικών δραστηριοτήτων κλπ), ενίσχυσης μικρών αγροτικών επιχειρήσεων (π.χ., μονάδες οικοτεχνίας – χειροτεχνίας, μεταποίηση προϊόντων ζωικής παραγωγής), προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος (στις περιοχές φυσικού κάλλους και NATURA 2000) και ανάδειξης της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς (βελτίωση – δημιουργία μουσείων αγροτικής κληρονομιάς).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024