Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΝομοθεσίαΕπίθεση ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για την μεταολυμπιακή χρήση των ακινήτων

Επίθεση ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για την μεταολυμπιακή χρήση των ακινήτων

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Αθανασάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και […]

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ<...> κ. Νίκος Αθανασάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και την εκμετάλλευση της ολυμπιακής περιουσίας. «Δύο χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τη μοναδική επιτυχία τους, η κυβέρνηση θα έπρεπε να απολογείται για τις βαριές ευθύνες της στη διαχείριση της Ολυμπιακής κληρονομιάς και την εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων».

Ειδικότερα ο κ. Αθανασάκης μίλησε για την ανικανότητα της κυβέρνησης να προσφέρει σε λειτουργία έστω και μία εγκατάσταση, ενώ την κατηγόρησε ότι δεν κάνει τίποτα ώστε να σταματήσει τη φθορά των ακινήτων.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε, τον πρωθυπουργό ότι «δυόμισι χρόνια τώρα δεν έχει αφιερώσει ούτε μια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για τα θέματα της μεταολυμπιακής αξιοποίησης ούτε μια κυβερνητική σύσκεψη για τον μεταολυμπιακό σχεδιασμό και το κυκλοφοριακό ούτε μια συνεδρίαση για τα μητροπολιτικά πάρκα στο Γουδί και στο Ελληνικό».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024