Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Υπό την Rochdale τα γραφεία Panorama και Manos του Brighton

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Αύγουστος 2006, 00:00

Το σχεδιασμό για τη διακοπή της λειτουργίας των γραφείων Πανόραμα και Μάνος στο Brighton και την ενσωμάτωσή τους στο εμπορικό σήμα της<...>

Rochdale ανακοίνωσε το MyTravel, όπως τουλάχιστον αναφέρεται στο TravelMole. Παράλληλα οι διοικητικές λειτουργίες σχεδιάζεται να μετακινηθούν από τη Γλασκώβη αν και το call centre θα παραμείνει στην πόλη.

Με αφορμή τις παραπάνω αλλαγές, το My Travel έχει ξεκινήσει διαβουλεύσεις διάρκειας 90 ημερών με το προσωπικό, όπου μεταξύ άλλων τους παρέχετε η δυνατότητα για εργασία από το σπίτι.

Σε δηλώσεις του, στέλεχος του MyTravel ανέφερε: «Κρίσιμη παράμετρο για την επιτυχία του επαναπροσδιορισμού αποτελεί η εκμετάλλευση της εμπειρίας αλλά και της δυναμικής τόσο της Direct holidays όσο και του Panorama». Συνεχίζοντας ανέφερε ότι: «Σύμφωνα με αυτό οι ευκαιρίες θα επηρεάσουν τους υπαλλήλους μέσω της εργασίας από το σπίτι, του επαναπροσδιορισμού αλλά και της επέκτασης του κέντρου κλήσης της Γλασκώβης. Αυτή η προτεινόμενη αναδιοργάνωση θα διατηρήσει της ισχυρές ταυτότητες των εμπορικών σημάτων καθώς και τις βάσεις πελατών που έχουν αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια».

Το My Travel αρνήθηκε να επιβεβαιώσει πόσοι άνθρωποι θα επηρεαστούν από αυτή την εξέλιξη ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι οι 200 εργαζόμενοι που βρίσκονται στο Brighton και δουλεύουν στο Panorama θα υποστούν κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top