Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Καθαρισμοί παραλιών με σκοπό την καλύτερη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Ιούνιος 1999, 00:00

Η μη κερδοσκοπική οικολογική οργάνωση "ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ" διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή το πρωί στα πλαίσια του Eco Festival '99, καθαρισμό της παραλίας του Αλίμου στον οποίο συμμετείχαν οι φιναλίστ του διαγωνισμού Miss Παγκόσμιος Τουρισμός '99, μαζί με μέλη της οργάνωσης.
Ντυμένες με τα μπλουζάκια και τα καπελάκια της "ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ", 26 κοπέλες απ' όλο τον κόσμο φόρεσαν τα γάντια τους και μάζεψαν μέσα σε σακούλες χαρτιά, τενεκεδάκια και διάφορα άλλα σκουπίδια που, πρέπει να ομολογήσουμε, υπήρχαν διάσπαρτα σε μια παραλία που συνήθως απολαμβάνουν πολλοί λουόμενοι.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κόσμος εντυπωσιάστηκε βλέποντας τις κοπέλες να καθαρίζουν και άρχισε να ζητάει γάντια και σακούλες για να βοηθήσει.
Η "ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ" πραγματοποίησε αυτή την εκδήλωση, με τη συμπαράσταση του πρακτορείου μοντέλων MODELS BY GROUP που έχει αναλάβει την διοργάνωση του Miss Tourism of the Planet, με στόχο να στείλει ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο για την ανάγκη να συμβάλλουμε όλοι στην προστασία του

περιβάλλον<.>

τος, αλλά κυρίως στην πανέμορφη χώρα μας την οποία πρέπει να διατηρήσουμε καθαρή ιδιαίτερα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο όπως είναι η τουριστική.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top