Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕγκαινιάζεται σήμερα το αεροδρόμιο Καλύμνου

Εγκαινιάζεται σήμερα το αεροδρόμιο Καλύμνου

Εγκαινιάζεται σήμερα το αεροδρόμιο Καλύμνου, με την ελπίδα ότι θα δώσει ώθηση στον τουρισμό του νησιού αλλά και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων του. Τα εγκαίνια, που είναι προγραμματισμένα για […]

Εγκαινιάζεται σήμερα το αεροδρόμιο Καλύμνου, με την ελπίδα ότι θα δώσει ώθηση στον τουρισμό του νησιού αλλά και στην ποιότητα ζωής<...> των κατοίκων του.

Τα εγκαίνια, που είναι προγραμματισμένα για τις 7:00 το βράδυ, το παρόν θα δώσουν οι υπουργοί ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς, Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, Αιγαίου Αριστοτέλης Παυλίδης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαλληνάκης που βρίσκεται στη Κάλυμνο για ολιγοήμερες διακοπές, βουλευτές του νομού, ο νομάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, η έπαρχος Χρυσούλα Συφουνιού, ο δήμαρχος Καλυμνίων Γιώργος Ρούσσος, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, η ηγεσία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, εκπρόσωποι της Ολυμπιακής, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων, καθώς επίσης και… όλοι σχεδόν οι κάτοικοι του νησιού.

Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές θα συνδέουν το νησί των σφουγγαράδων με δέκα δρομολόγια την εβδομάδα, τουλάχιστον για τη θερινή περίο¬δο, τα πέντε εκ των οποίων θα είναι απευθείας και τα υπόλοιπα πέντε με ενδιάμεσο σταθμό την Αστυπάλαια.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024