Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΓαλάζια σημαία στην παραλία του ξενοδοχείου Ακτή Απολλώνια

Γαλάζια σημαία στην παραλία του ξενοδοχείου Ακτή Απολλώνια

Για δέκατη φορά βραβεύεται η παραλία του ξενοδοχείου Ακτή Απολλώνια στην Κρήτη με την Γαλάζια Σημαία της Ευρώπης. Η Γαλάζια Σημαία της παραλίας του ξενοδοχείου είναι μια από τις 4 […]

Για δέκατη φορά βραβεύεται η παραλία του ξενοδοχείου Ακτή Απολλώνια στην Κρήτη με την<...> Γαλάζια Σημαία της Ευρώπης.
Η Γαλάζια Σημαία της παραλίας του ξενοδοχείου είναι μια από τις 4 που πήρε για το 2000 ο δήμος Γαζίου στην Κρήτη. Οι υπόλοιπες τρεις ανήκουν στις ακτές των ξενοδοχείων Agapi Beach, Candia Maris, και Fodele Beach.
Ο διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Μανώλης Μανούσος δήλωσε ότι 'θέλουμε να πιστεύουμε πως και αλλά ξενοδοχεία θα ακολουθήσουν το παράδειγμα και θα βραβευθούν στο μέλλον με την Γαλάζια Σημαία της Ευρώπης'.
Οι Γαλάζιες σημαίες της Ευρώπης είναι ένα ετήσιο βραβείο που δίνεται σε ακτές και μαρίνες που πληρούν τα κάτωθι κριτήρια: Έλεγχος των νερών κολύμβησης
Οργάνωση Ακτής
Ασφάλεια Λουόμενων
Πληροφόρηση και περιβαλλοντική εκπαίδευση
Σημειώνουμε στην Ελλάδα το πρόγραμμα έχει μια επιτυχημένη ανοδική πορεία αφού το 1987 που ξεκίνησε η Ελλάδα είχε 6 βραβευμένες ακτές και το 2000 έχει 319 ακτές και 8 μαρίνες.
Το γενικό συντονισμό του προγράμματος στον Ευρωπαϊκό χώρο έχει η Οργάνωση Friluftsraadet-The Danish Outdoor Council, που εδρεύει στην Δανία.
Για την Ελλάδα, τον συντονισμό έχει η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης που εδρεύει στην Αθήνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024