Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Το Φθινόπωρο του 2008 το νέο κρουαζιερόπλοιο της Celebrity

Θοδωρής Κουμέλης - 11 Αύγουστος 2006, 00:00

Το γερμανικό ναυπηγείο Meyer Werft θα κατασκευάσει το νέο σε χωρητικότητα Celebrity Solstice το οποίο θα παραδοθεί το φθινόπωρο του 2008<...>

, ενώ το Celebrity Equinox θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2009. Το τρίτο κρουαζιερόπλοιο της κατηγορίας Solstice θα καταπλεύσει τον Ιούνιο του 2010.

Καθένα από τα τρία πλοία θα έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 2.850 επιβατών, με μήκος που φτάνει τα 314,86 μέτρα και πλάτος 36,88 μέτρα, με μεγαλύτερες καμπίνες, μεγαλύτερο ποσοστό μπαλκονιών και με πληθώρα παροχών και ανέσεων για τους καλεσμένους.

«Η κατηγορία Celebrity Solstice είναι κάτι παραπάνω από μια σειρά νέων κρουαζιερόπλοιων, είναι μια νέα κατηγορία που εισάγει προγράμματα που θα διαφοροποιήσουν το brand Celebrity», είπε ο κ. Richard D. Fain, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι καλεσμένοι και οι συνεργάτες μας θα ενθουσιαστούν με την εμπειρία που θα παράσχουμε εν πλω. Είμαστε επίσης ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που επεκτείνουμε την συνεργασία μας με την Meyer Werft στην παραγωγή αυτών των εξαιρετικών νέων πλοίων».

«Η Meyer Werft είναι περήφανη που συνεργάζεται με την Celebrity, κατά αυτήν την περίοδο ανάπτυξης και εξάπλωσης της εταιρίας», είπε ο κ. Bernard Meyer, σύμβουλος διοίκησης της Meyer Werft. «Τα εντυπωσιακά νέα πλοία αντικατοπτρίζουν με τον πιο ζωηρό τρόπο την παράδοση της Celebrity στο επαναστατικό σχεδιασμό και στις κυρίαρχες καινοτομίες».

Η Celebrity υπολογίζει το συνολικό κόστος του πλοίου να φτάσει περίπου στα
245.000 δολάρια ανά κλίνη, βασιζόμενη στις τρέχουσες ισοτιμίες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top