Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση προεδρείου ΕΞΑ με τον υπουργό υγείας

Συνάντηση προεδρείου ΕΞΑ με τον υπουργό υγείας

Με τον υπουργό υγείας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, συναντήθηκε το προεδρείο της ΕΞΑ, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν στις συνέργειες του υπουργείου με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Ο υπουργός, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις […]

Με τον υπουργό υγείας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, συναντήθηκε το προεδρείο της ΕΞΑ, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν στις συνέργειες του υπουργείου<...> με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Ο υπουργός, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις σημαντικές προοπτικές που διαγράφονται μέσα από το υπό θέσπιση σημαντικό νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας που αφορά τον ιατρικό τουρισμό. Για τα ξενοδοχεία της Αττικής, λόγω και της ύπαρξης αεροπορικών συνδέσεων της περιοχής με τις κυριότερες χώρες της Ευρώπης καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, προδιαγράφονται σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης της συγκεκριμένης μορφής τουρισμού που θα συγκεκριμενοποιηθούν με την δημοσιοποίηση τον Σεπτέμβριο των τελικών διατάξεων του σχεδίου νόμου που προωθείται.

Η προϋπηρεσία του κυρίου Αβραμόπουλου στο υπουργείο τουριστικής ανάπτυξης και η γνώση του αντικειμένου, μας κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξους για τις θετικές επιπτώσεις που θα έχει η εφαρμογή του νόμου για τον ιατρικό τουρισμό, στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024