Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οργανισμός Οικονομικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Αθήνας

Στην Αθήνα η έκθεση city break

Δημήτρης Σταθόπουλος - 14 Αύγουστος 2006, 00:00

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η έκθεση city break στο τέλος Ιουνίου του 2007 μετά και την επίσημη υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στον οργανισμό οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης Αθήνας και της διοργανώτριας εταιρείας...

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η έκθεση city break στο τέλος Ιουνίου του 2007 μετά και την επίσημη υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στον οργανισμό οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης Αθήνας και της διοργανώτριας εταιρείας, Reed Exhibitions.

Επίσης, η ΕΞΑΑ, μετά την επιτυχία που σημείωσε η αγγλική έκδοση του επαγγελματικού εντύπου Athens City Break Guide, προχωράει στην επανέκδοσή του, στη γερμανική γλώσσα.

Πρόκειται για ένα έντυπο παρουσίασης της πόλης της Αθήνας, το οποίο απευθύνεται σε prospect visitors και το οποίο διανέμεται σε διεθνείς εκθέσεις, forum, συνέδρια που συμμετέχει η ΕΞΑ.

Οι εν λόγω εκδόσεις συμπεριλαμβάνονται στο γενικότερο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της ΕΞΑ για την ανάδειξη και καθιέρωση της Αθήνας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ως city break προορισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top