Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΧωρίς απόδοση ευθυνών το πόρισμα της Ήλιος

Χωρίς απόδοση ευθυνών το πόρισμα της Ήλιος

Χωρίς την απόδοση ευθυνών θα βγει το πόρισμα της επιτροπής διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων και συμβάντων της Ελλάδας, για το τραγικό δυστύχημα της Ήλιος, όπως δήλωσε ο κ. Ακριβός Τσολάκης στο ΡΙΚ. Στο πόρισμα θα αναφέρονται μόνο τα αίτια…

Χωρίς την απόδοση ευθυνών θα βγει το πόρισμα της επιτροπής διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων και συμβάντων της Ελλάδας, για το τραγικό δυστύχημα της Ήλιος, όπως δήλωσε<...> ο κ. Ακριβός Τσολάκης στο ΡΙΚ. Στο πόρισμα θα αναφέρονται μόνο τα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος.

Εντωμεταξύ χθες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη συντριβή του Μπόϊνγκ της Ήλιος στο Γραμματικό, κατά την οποία βρήκαν τραγικό θάνατο και οι 121 επιβάτες του αεροσκάφους.

Στις δηλώσεις του ο κ.Τσολάκης είπε ότι οι αρχές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία του πορίσματος για να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενέργειες. Ο κύριος Τσολάκης συνέστησε υπομονή μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, που θα ανακοινωθεί το πόρισμα.

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα για τα αίτια του δυστυχήματος, ο κ.Τσολάκης είπε ότι πιθανό να δημιουργούν κάποιες λανθασμένες εντυπώσεις, καθώς στο πόρισμα δεν θα αναφέρονται ορισμένες παράμετροι από αυτές, που μεταδίδονται από τα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Διέψευσε επίσης χθεσινό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο φέρεται να έχει δηλώσει ότι “το αεροσκάφος έπεσε πριν από την απογείωσή του”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024