Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Έκκληση κυβέρνησης στους πιλότους των ΚΑ

Δημήτρης Σταθόπουλος - 21 Αύγουστος 2006, 00:00

Έκκληση προς τους πιλότους των Κυπριακών Αερογραμμών πραγματοποίησε η κυβέρνηση της Κύπρου ώστε να αναστείλουν την προγραμματισμένη για σήμερα και αύριο<...>

απεργία τους. Ειδικότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Χρ. Πασιαρδής, ανέφερε: «Οι πιλότοι των Κυπριακών Αερογραμμών επέλεξαν να κατέλθουν σε απεργία σε μια περίοδο επιβατικής αιχμής και λίγες μόνο μέρες πριν την έκδοση της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας. Επισημαίνω ότι η προγραμματιζόμενη για δύο μέρες απεργία των πιλότων επηρεάζει 80 συνολικά πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών και 12.000 περίπου επιβάτες».

Συνεχίζοντας ο κ. Πασιαρδής ανέφερε: «Στην προσπάθειά τους να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, οι πιλότοι πλήττουν σοβαρά και την οικονομία του τόπου και τα οικονομικά της εταιρείας, τα οποία δεν φημίζονται για την ανθηρότητά τους. Η κυβέρνηση καλεί τους πιλότους να συνειδητοποιήσουν τις δραματικές συνέπειες της εξαγγελθείσας απεργίας τους και να προσέλθουν σε διάλογο, ως τη μόνη, υπό τις περιστάσεις οδό, για εξέταση των οποιωνδήποτε προβλημάτων».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top