Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Επίσκεψη ταξιδιωτικών πρακτόρων από την Νέα Υόρκη στο Λονδίνο

Δώρα Σγάρτσου - 21 Αύγουστος 2006, 00:00

Ομάδα ταξιδιωτικών πρακτόρων από την Νέα Υόρκη επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες τη βρετανική πρωτεύουσα, αποδεικνύοντας εμπράκτως την αντοχή τους<...>

στις όποιες τρομοκρατικές απειλές, στα πλαίσια ενός ταξιδίου εξεικοίωσης, που διοργανώθηκε αποκλειστικά για δημοσιογράφους από την εταιρία Small Luxury Hotel: Dorset Square, προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά τις δυνατότητες του προορισμού, όσον αφορά στο προϊόν του, τις υπηρεσίες, τον πολιτισμό, τις μεταφορές, τα αξιοθέατα, κτλ.

Όπως σχολίασε ο Διευθυντής Πωλήσεων του Dorset Square Hotel, κ. Daniel Luddington «η επίσκεψη αυτή αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την άριστη συνεργασία Νέας Υόρκης και Λονδίνου στον κοινό αγώνα κατά της τρομοκρατίας έπειτα από τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, οι πράκτορες, παρά το γεγονός ότι δεν το αντιλαμβάνονται, έμμεσα με την επίσκεψης τους στέλνουν στον κόσμο ξεκάθαρα το μήνυμα ότι οι προορισμοί παραμένουν ασφαλείς και αφού τολμούν οι ίδιοι τόσο σύντομα ένα ταξίδι στο Λονδίνο, γιατί να μην το κάνουν και οι πελάτες τους».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top