Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔιοργανώτρια πόλη της City Break 2007 και επισήμως η Αθήνα

Διοργανώτρια πόλη της City Break 2007 και επισήμως η Αθήνα

Τη διοργάνωση της έκθεσης City Break 2007 στην Αθήνα ανακοίνωσαν χτες, Δευτέρα 21 Αυγούστου 2006, οι διοργανωτές Reed Travel Exhibitions και European Cities Tourism

Τη διοργάνωση της έκθεσης City Break 2007 στην Αθήνα ανακοίνωσαν χτες, Δευτέρα 21 Αυγούστου 2006, οι διοργανωτές Reed Travel Exhibitions και European Cities Tourism.

Ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία της προηγούμενης χρονιάς στο Ελσίνκι της Φιλανδίας, η έκθεση στην Αθήνα θα λάβει χώρα στην αίγλη Ζαππείου και στο βραβευμένο ξενοδοχείο Intercontinental Athenaeum. Η έκθεση θα διαρκέσει τρεις μέρες και θέμα της θα είναι η ανάπτυξη της ευρωπαϊκής αγοράς city-break προορισμών, ενώ αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 200 ευρωπαίων εκθετών από 30 χώρες, οι οποίοι θα παρουσιάζουν τα προϊόντα και τους προορισμούς τους, κάνοντας παράλληλα σημαντικές επαφές, στο πλαίσιο της έκθεσης. Στην προηγούμενη έκθεση συμμετείχαν εταιρίες, όπως οι: Eurostar, Blue 1, Octopus Travel, Tussauds Group, Tui, American Express, Gulliver Travel, Expedia, Easyjet.com, αλλά και μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες και εταιρίες διαχείρισης προορισμών, ενώ υπήρχαν εκπροσωπήσεις των σημαντικότερων ευρωπαϊκών πόλεων, από την Αθήνα μέχρι και το Ζάγκρεμπ.

«Η Αθήνα θα είναι η τέλεια διοργανώτρια πόλη» σχολίασε ο κ. Mark Walsh, Exhibition Director City Break 2007. «Έπειτα από την αναβάθμιση των υποδομών της πόλης εξαιτίας των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004 έχουμε στη διάθεση μας όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για τη όσο το δυνατό καλύτερη διοργάνωση της έκθεσης. Με τα νέα της ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και όλες τις σχετικές υπηρεσίες η Αθήνα είναι σε θέση να εξασφαλίσει την επιτυχία της προηγούμενης έκθεσης» κατέληξε ο κ. Walsh.

Ο κ. Αλέξης Γαληνός, Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Οικονομικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Αθήνας κάλεσε τους πάντες να επισκεφτούν την μοντέρνα Αθήνα, όπου ο καθένας μπορεί να εξερευνήσει το παρελθόν της πόλης και να πάρει μια γεύση από την νέα της εικόνα, εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά του για τη διοργάνωση μιας εκ των σηματικότερων εκθέσεων για τη προώθηση και ανάπτυξη των προορισμών city-breaks.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024