Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
European Federation of the Associations of Professional Congress Organisers

Στην Αθήνα η 2η Γενική Συνέλευση και το Ετήσιο Συνέδριο της EFAPCO

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Αύγουστος 2006, 00:00

Στην πόλη της Αθήνας, και ειδικότερα στο εκθεσιακό - συνεδριακό κέντρο της Helexpo θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως και τις 10 Δεκεμβρίου η 2η Γενική Συνέλευση και το Ετήσιο Συνέδριο της EFAPCO (the European Federation of the Associations of PCOs)...

Στην πόλη της Αθήνας, και ειδικότερα στο εκθεσιακό - συνεδριακό κέντρο της Helexpo θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως και τις 10 Δεκεμβρίου η 2η Γενική Συνέλευση<...>

και το Ετήσιο Συνέδριο της EFAPCO (the European Federation of the Associations of PCOs). Μέχρι σήμερα έχουν εκφράσει ενδιαφέρον συμμετοχής περισσότερα από 30 άτομα από όλη την Ευρώπη, ενώ μεγάλη αναμένεται και η συμμετοχή διεθνών οργανισμών, όπως του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO), εξειδικευμένων εκθέσεων όπως IMEX και EIBTM, διεθνών ενώσεων όπως ICCA και IAPCO, αλλά και του ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων και αεροπορικών εταιριών.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα αναλυθούν φλέγοντα θέματα του χώρου, με έμφαση στην ανάπτυξη του επαγγελματικού τουρισμού, από πλευράς Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στον τρόπο με τον οποίο οι PCOs μπορούν να βελτιώσουν τη σχέση τους με τα CVBs, καθώς και στον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία μπορεί να συμβάλλει στο χώρο των συνεδρίων.

Στο συνέδριο θα δώσουν το παρόν ο κ. Ray Bloom Chairman της IMEX, ο κ. Paul Kennedy Group Exhibition Director Meetings & Incentive Events της Reed Travel Exhibitions, ο κ. Katarzyna Sobierajska Διευθύντρια του Πολωνικού Convention Bureau και ο κ. Andre Vietor, πρόεδρος της IAPCO από την Βαρκελώνη.

Ανάμεσα στους ομιλητές περιλαμβάνονται ο κ. Jean Bergevin από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών που θα μιλήσει για την προσέγγιση της Επιτροπής όσον αφορά στον επαγγελματικό τουρισμό, αλλά και η κυρία Andrea Libova από το CVB της Πράγας, η οποία θα αναλύσει τις ευκαιρίες της αγοράς για τα νέα μέλη – χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ακόμα, η λίστα των ομιλητών συμπεριλαμβάνει τους κ.κ. Jose Zamarriego, (Director of the Deontological Supervision Unit of Farmaindustria), Δρ. Πάρι Τσάρτα (Καθηγητή Τουριστικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου), και η κυρία Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, ευρωβουλευτής στην Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού.

Όπως σχολίασε ο Γενικός Γραμματέας της EFAPCO, κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης: «Η Ομοσπονδία έχει πραγματοποιήσει τεράστια άλματα τα τελευταία τρία χρόνια. Μέχρι να γίνει το συνέδριο στην Αθήνα θα έχουμε πιθανότατα στα μέλη μας 10 διεθνείς ενώσεις, ενώ πολλά από τα 60 συνολικά μέλη μας θα συμμετάσχουν».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top