Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτην Αθήνα η 2η Γενική Συνέλευση και το Ετήσιο Συνέδριο της EFAPCO

Στην Αθήνα η 2η Γενική Συνέλευση και το Ετήσιο Συνέδριο της EFAPCO

Στην πόλη της Αθήνας, και ειδικότερα στο εκθεσιακό – συνεδριακό κέντρο της Helexpo θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως και τις 10 Δεκεμβρίου η 2η Γενική Συνέλευση και το Ετήσιο Συνέδριο της EFAPCO (the European Federation of the Associations of PCOs)…

Στην πόλη της Αθήνας, και ειδικότερα στο εκθεσιακό – συνεδριακό κέντρο της Helexpo θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως και τις 10 Δεκεμβρίου η 2η Γενική Συνέλευση<...>και το Ετήσιο Συνέδριο της EFAPCO (the European Federation of the Associations of PCOs). Μέχρι σήμερα έχουν εκφράσει ενδιαφέρον συμμετοχής περισσότερα από 30 άτομα από όλη την Ευρώπη, ενώ μεγάλη αναμένεται και η συμμετοχή διεθνών οργανισμών, όπως του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO), εξειδικευμένων εκθέσεων όπως IMEX και EIBTM, διεθνών ενώσεων όπως ICCA και IAPCO, αλλά και του ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων και αεροπορικών εταιριών.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα αναλυθούν φλέγοντα θέματα του χώρου, με έμφαση στην ανάπτυξη του επαγγελματικού τουρισμού, από πλευράς Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στον τρόπο με τον οποίο οι PCOs μπορούν να βελτιώσουν τη σχέση τους με τα CVBs, καθώς και στον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία μπορεί να συμβάλλει στο χώρο των συνεδρίων.

Στο συνέδριο θα δώσουν το παρόν ο κ. Ray Bloom Chairman της IMEX, ο κ. Paul Kennedy Group Exhibition Director Meetings & Incentive Events της Reed Travel Exhibitions, ο κ. Katarzyna Sobierajska Διευθύντρια του Πολωνικού Convention Bureau και ο κ. Andre Vietor, πρόεδρος της IAPCO από την Βαρκελώνη.

Ανάμεσα στους ομιλητές περιλαμβάνονται ο κ. Jean Bergevin από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών που θα μιλήσει για την προσέγγιση της Επιτροπής όσον αφορά στον επαγγελματικό τουρισμό, αλλά και η κυρία Andrea Libova από το CVB της Πράγας, η οποία θα αναλύσει τις ευκαιρίες της αγοράς για τα νέα μέλη – χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ακόμα, η λίστα των ομιλητών συμπεριλαμβάνει τους κ.κ. Jose Zamarriego, (Director of the Deontological Supervision Unit of Farmaindustria), Δρ. Πάρι Τσάρτα (Καθηγητή Τουριστικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου), και η κυρία Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, ευρωβουλευτής στην Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού.

Όπως σχολίασε ο Γενικός Γραμματέας της EFAPCO, κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης: «Η Ομοσπονδία έχει πραγματοποιήσει τεράστια άλματα τα τελευταία τρία χρόνια. Μέχρι να γίνει το συνέδριο στην Αθήνα θα έχουμε πιθανότατα στα μέλη μας 10 διεθνείς ενώσεις, ενώ πολλά από τα 60 συνολικά μέλη μας θα συμμετάσχουν».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024