Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΕσπερίδα με θέμα “Ο Τουρισμός είναι το Μέλλον μας – Διεθνείς Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας”

Εσπερίδα με θέμα “Ο Τουρισμός είναι το Μέλλον μας – Διεθνείς Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας”

Εσπερίδα με θέμα `Ο Τουρισμός είναι το Μέλλον μας – Διεθνείς Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας` συνδιοργανώνουν την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2006,το Alpine Center και η Καριέρα Α.Ε., με στόχο να προσελκύσουν τους […]

Εσπερίδα με θέμα `Ο Τουρισμός είναι το Μέλλον μας – Διεθνείς Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας` συνδιοργανώνουν την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2006,<…>το Alpine Center και η Καριέρα Α.Ε., με στόχο να προσελκύσουν τους νέους να επιλέξουν ως καριέρα τη βιομηχανία της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Ο καθηγητής Χάρης Κοκκώσης, ειδικός γραμματέας του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης θα μιλήσει για τη σπουδαιότητα της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας και την αφθονία εξαιρετικών επαγγελματικών ευκαιριών που είναι διαθέσιμες σε αυτούς που επιδιώκουν να ακολουθήσουν μια ποιοτική εκπαίδευση σε αυτόν τον τομέα.

Αξιοσημείωτο είναι άλλωστε το γεγονός ότι το Διεθνές Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού προβλέπει υγιή ανάπτυξη της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας (WTTC), ενώ η ζήτηση για επαγγελματίες αυξάνεται κάθε χρόνο. Αυτό βέβαια δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς βλέπουμε τη βιομηχανία να αναπτύσσεται σε παγκόσμιο επίπεδο όπως ποτέ στο παρελθόν. Το 2010 το WTTC προβλέπει ότι πέρα από ένα δισεκατομμύριο ταξιδιώτες θα ταξιδέψουν, ενώ το ποσό που αναμένεται να ξοδέψουν ξεπερνά τα 1,5 τρισ. δολάρια.

Το Alpine Center, the Swiss Business School for Hotel & Tourism Management Education in Greece, αναγνωρίζοντας ότι ο ελληνικός τουρισμός έχει εισέλθει σε μια νέα περίοδο ανάπτυξης προσανατολισμένη στην ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων, επιθυμεί να στέκεται κοντά στους νέους και νέες, ενημερώνοντας τους για τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στην αγορά εργασίας.

Το Alpine Center λειτουργεί ως Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών από το 1987, προσφέροντας στους έλληνες και ξένους φοιτητές τη δυνατότητα να αποκτήσουν προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών από καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού. Το χαρακτηριστικό του Alpine Center είναι ότι οι σπουδές που προσφέρει βασίζονται στην ελβετική φόρμουλα εκπαίδευσης, γι` αυτό και οι φοιτητές σπουδάζουν σε ένα πραγματικό περιβάλλον ξενοδοχειακής μονάδας.

Συνδιοργανωτής της εσπερίδας είναι η Καριέρα ΑΕ., ένας από τους πλέον καταξιωμένους φορείς στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα, η οποία βάζει τη σφραγίδα της στη διοργάνωση της εσπερίδας με στόχο την ενημέρωση των νέων για τις ολοένα αυξανόμενες επαγγελματικές ευκαιρίες στο χώρο του τουρισμού στην Ελλάδα

Σημειώνεται ότι η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2006, στις 19:30 στις εγκαταστάσεις του Alpine Center στη Γλυφάδα, στο ξενοδοχείο Palmyra Beach, με είσοδο ελεύθερη για όλους τους συμμετέχοντες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024