Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟι Γερμανοί Tour Operators περιμένουν αυξήσεις τιμών τον χειμώνα

Οι Γερμανοί Tour Operators περιμένουν αυξήσεις τιμών τον χειμώνα

Οι μεγαλύτεροι Γερμανοί Tour Operators φαίνεται να είναι αισιόδοξοι, σχετικά με τις τιμές της χειμερινής περιόδου, οι οποίες περιμένουν να είναι αρκετά αυξημένες. Ο στόχος που έχουν βάλει όλοι οι […]

Οι μεγαλύτεροι Γερμανοί Tour Operators φαίνεται να είναι αισιόδοξοι, σχετικά με τις τιμές της χειμερινής περιόδου, οι οποίες περιμένουν να είναι αρκετά αυξημένες<...>.
Ο στόχος που έχουν βάλει όλοι οι μεγάλοι Tour Operators της Γερμανίας είναι οι αυξήσεις τους να είναι μεγαλύτερες από τον συνολικό ρυθμό αύξησης της αγοράς. Ο διευθύνων σύμβουλος της Alltours κ. Will Verhuven προβλέπει ότι η αύξηση που θα παρουσιάσει η εταιρία του θα είναι διψήφια, ενώ η TUI<.>, ο Neckermann και ο ITS βασίζονται στην αύξηση της ζήτησης που θα κυμανθεί από 6-8%. Αυτή η αύξηση προβλέπεται να συμβεί λόγω της αύξησης των πτήσεων από τα περιφερειακά αεροδρόμια της Γερμανίας και λόγω της επιλογής υψηλότερης κατηγορίας ξενοδοχείων στους προορισμούς.
Σύμφωνα με την FVW, πολλοί tour operators στοχεύουν πάλι στην επιθετική πολιτική τιμών. Αυτή την φορά όμως, κανένας δεν θέλει να δημιουργήσει την φασαρία που δημιουργήθηκε με την θυγατρική της Airtours, FTI, την περασμένη χρονιά και αφορούσε τις πολύ χαμηλές τιμές της Δομινικανικής Δημοκρατίας.
Παρόλα αυτά όμως υπάρχει ένας μεγάλος βαθμός ετοιμότητας μεταξύ των tour operators, οι οποίοι παρακολουθούν σε επιφυλακή τα μερίδια της αγοράς τους και τα ελέγχουν με την πολιτική τιμών τους.
Χρησιμοποιούν ξανά τις παρουσιάσεις των προγραμμάτων τους για να διαδώσουν αισιοδοξία σχετικά με την προοπτική των επιχειρήσεων τους. Μια τέτοια παρουσίαση σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης, που τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού, για μια υποτιθέμενη κρίση στον κλάδο των διακοπών 'πακέτου', ήταν ένα χαρακτηριστικό αυτής της πολιτικής. Μια μόλις εβδομάδα μετά αυτό το γεγονός, η εταιρία C&N παραδέχθηκε ότι οι πωλήσεις της τελικά, ήταν απογοητευτικές. Οι πωλήσεις των ομαδικών διακοπών αυξήθηκαν μόνο 2,2%, και τα κέρδη δεν ήταν μεγαλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια. Η TUI φοβούμενη αρνητικές αντιδράσεις, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να ανακοινώσει κανέναν στόχο πωλήσεων δημοσίως.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024