Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑισιόδοξος ο Καραμανλής για τον τουρισμό της Χαλκιδικής

Αισιόδοξος ο Καραμανλής για τον τουρισμό της Χαλκιδικής

Την εκτίμηση ότι ο τουρισμός της Χαλκιδικής δεν θα πληγεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές που σημειώθηκαν στην περιοχή εξέφρασε προχτές ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Κώστας Καραμανλής, κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσε στα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ…

Την εκτίμηση ότι ο τουρισμός της Χαλκιδικής δεν θα πληγεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές που σημειώθηκαν στην περιοχή εξέφρασε προχτές ο Πρωθυπουργός<...>της χώρας, κ. Κώστας Καραμανλής, κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσε στα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ.

Ο πρωθυπουργός στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των πυρκαγιών, αναγνωρίζοντας πως οι πυρκαγιές τόσο στην Χαλκιδική όσο και στη Λακωνία αποτελούν πλήγμα και τονίζοντας πως θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών, αλλά και των πιθανών καταπατήσεων καμένων εκτάσεων και γενικώς των όποιων παράνομων ενεργειών.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε και το θέμα των επικείμενων δημοτικών εκλογών, χωρίς ωστόσο να πάρει μεγάλες εκτάσεις, καθώς το κλίμα του δείπνου ήταν ιδιαίτερα χαλαρό, όπως άλλωστε συνηθίζει ο Πρωθυπουργός σε τέτοιου είδους συναντήσεις που πραγματοποιεί με την ομάδα του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024