Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

`Αμεση διαφημιστική προβολή των περιοχών που επλήγησαν από τη φωτιά στη Χαλκιδική

Θοδωρής Κουμέλης - 25 Αύγουστος 2006, 00:00

Οικονομική ενίσχυση με σκοπό την άμεση διαφημιστική προβολή των περιοχών που επλήγησαν από την φωτιά μέχρι τον Οκτώβριο, εξήγγειλε η υπουργός τουριστικής ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη - Πετραλιά κατά την επίσκεψή της στην Χαλκιδική...

Οικονομική ενίσχυση με σκοπό την άμεση διαφημιστική προβολή των περιοχών που επλήγησαν από την φωτιά μέχρι τον Οκτώβριο, εξήγγειλε η υπουργός<...>

τουριστικής ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη - Πετραλιά κατά την επίσκεψή της στην Χαλκιδική. Επίσης προανήγγειλε την φιλοξενία εκπροσώπων ΜΜΕ του εξωτερικού, συνεχείς επαφές του υπουργείου με την ομοσπονδία τουριστικών πρακτόρων και τα μεγάλα τουριστικά γραφεία καθώς και ενημέρωση από τα γραφεία του ΕΟΤ εξωτερικού. Παράλληλα, θα ενισχυθεί σημαντικά το διαφημιστικό πρόγραμμα του υπουργείου που ξεκινά από τον προσεχή Οκτώβριο με μεγαλύτερη έμφαση στην Κασσάνδρα. 

Επίσης η κυρία υπουργός σε σύντομη δήλωσή της αμέσως μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης δήλωσε: “Είχα ήδη επαφές με τα μεγάλα τουριστικά γραφεία του εξωτερικού ενώ συνομίλησα και με τους πρέσβεις της Γερμανίας της Αυστρίας και της Αγγλίας. Επίσης είχα συνομιλία με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τουριστικών γραφείων της Βρετανίας. Υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχουν ακυρώσεις. Το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης θα δώσει έμφαση στην τουριστική διαφήμιση της Χαλκιδικής για τους επόμενους μήνες και θα ενισχυθεί οικονομικά και η νομαρχία για τον σκοπό της διαφημιστικής προβολής”.

Μετά από την σύσκεψη η υπουργός τουριστικής ανάπτυξης μετέβη στην παραθεριστική περιοχή Χανιώτη στην Κασσάνδρα όπου πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων και με ξενοδόχους. Επισημαίνεται ότι στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τον υπουργό κ. Γιώργο Καλατζή και με το κυβερνητικό κλιμάκιο που μετέβη εκεί το οποίο συνέθεταν οι υπουργοί Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος, τουριστικής ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά, και οι υφυπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλ. Κοντός, Υγείας κ. Αθ. Γιαννόπουλος και ΠΕΧΩΔΕ κ. Θεμ. Ξανθόπουλος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top