Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΠαρεμβάσεις σε πολιτιστικούς χώρους του Λαυρίου ανακοίνωσε το ΥΠΠΟ

Παρεμβάσεις σε πολιτιστικούς χώρους του Λαυρίου ανακοίνωσε το ΥΠΠΟ

Την ανάγκη παρεμβάσεων σε χώρους ιδιαίτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Λαυρίου επεσήμαναν στον υπουργό Πολιτισμού, κ. Γιώργο Βουλγαράκη, ο πρόεδροςτου Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου, κ. Διονύσης Μπεχράκης, εκπρόσωποι του Οργανισμού […]

Την ανάγκη παρεμβάσεων σε χώρους ιδιαίτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Λαυρίου επεσήμαναν στον υπουργό Πολιτισμού, κ. Γιώργο Βουλγαράκη, ο πρόεδρος<...>του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου, κ. Διονύσης Μπεχράκης, εκπρόσωποι του Οργανισμού και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαυρεωτική Αναδημιουργία – Αδέσμευτη Δημοτική Πρωτοβουλία» κ. Γιάννης Παρασκευής, σε πρόσφατη συνάντηση τους.
Σημειώνεται ότι στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πολιτισμός», του Υπουργείου Πολιτισμού, έχουν ενταχθεί μέχρι σήμερα τα εξής έργα στην περιοχή του Λαυρίου:


  1. «Προστασία, έρευνα και ανάδειξη των αρχαίων Μεταλλείων και των Μεταλλουργικών εγκαταστάσεων της Λαυρεωτικής»
  2. «Αναβάθμιση Αρχαιολογικού Μουσείου Λαυρίου»

Ο κ. Βουλγαράκης έχοντας γνώση της σημασίας του χώρου και της αναπτυξιακής προοπτικής των παρεμβάσεων, αποφάσισε να ενταχθούν στον προγραμματισμό των έργων του Υπουργείου Πολιτισμού σχετικές παρεμβάσεις, όπως αυτές που αφορούν στη Γαλλική Σκάλα, ενώ υποσχέθηκε ότι θα εξεταστούν και όλα τα άλλα ζητήματα που τέθηκαν με τις σχετικές απαντήσεις του σύντομα.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024