Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Ιούνιος 1999, 00:00

Έμφαση στην ανάγκη για στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ώστε η Ελλάδα να προσελκύσει επισκέπτες από ανώτερους κοινωνικούς ιστούς οι οποίοι είναι και πιο απαιτητικοί, έδωσε ο κ. Νίκος Σκουλάς τ. γ.γ. Τουρισμού σε ομιλία του σε συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε το Alpine<.>

Center.
Ο κ. Νίκος Σκουλάς αναφέρθηκε εκτενώς στις προσπάθειες που γίνονται εδώ και λίγα χρόνια στην Ελλάδα ώστε να παρέχεται υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στην φιλοξενία και τον τουρισμό.
Η ξενοδοχειακή υποδομή σύμφωνα με το κ. Νίκο Σκουλά υπάρχει και αναπτύσσεται και βελτιώνεται συνέχεια. Η προσοχή πρέπει να δοθεί στις υπηρεσίες.
Η κ. Sybil Hofmann διευθύνουσα σύμβουλος του Alpine Center αναφέρθηκε στην παράδοση που έχει δημιουργήσει η Ελβετία στις σπουδές στους τομείς της φιλοξενίας και του τουρισμού. Επίσης, παρουσίασε το πρόγραμμα σπουδών του Alpine και ανέλυσε την φιλοσοφία του: θεωρητικές σπουδές και πρακτική εξάσκηση ταυτόχρονα, μέσα σε ένα ξενοδοχείο το οποίο συντηρούν και διευθύνουν οι ίδιοι οι σπουδαστές. Τελικός σκοπός είναι η εκπαίδευση για παροχή υψηλών υπηρεσιών στον κλάδο του τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top