Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝ.Ε.ΠΟ.Τ.Α.: Πρόγραμμα Οικονομικών Κινήτρων για τον τουρισμό της Δράμας

Ν.Ε.ΠΟ.Τ.Α.: Πρόγραμμα Οικονομικών Κινήτρων για τον τουρισμό της Δράμας

Πρόταση για υλοποίηση του Προγράμματος Οικονομικών Κινήτρων για τον Τουρισμό, με στόχο τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος ελκυστικού για τον επισκέπτη, τόσο σε επίπεδοοικονομικό, όσο και παροχής υπηρεσιών, κατέθεσε προχτές, Τετάρτη […]

Πρόταση για υλοποίηση του Προγράμματος Οικονομικών Κινήτρων για τον Τουρισμό, με στόχο τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος ελκυστικού για τον επισκέπτη, τόσο σε επίπεδο<...>οικονομικό, όσο και παροχής υπηρεσιών, κατέθεσε προχτές, Τετάρτη 30 Αυγούστου 2006, η Νομαρχιακή Επιχείρηση Πολιτιστικής & Τουριστικής Ανάπτυξης Ν. Δράμας (Ν.Ε.Π.Ο.Τ.Α.), στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του νομάρχη με εκπροσώπους 20 φορέων από τον επαγγελματικό χώρο (Επιμελητήριο, εμπορικοί σύλλογοι κ.α.) καθώς και φορέων που άπτονται του τουριστικού τομέα (Αναπτυξιακές Φαλακρού – Αγγίτη-Αλιστράτης, ορειβατικοί σύλλογοι κ.α.).

Ο όλος προγραμματισμός είχε να κάνει με τη δημιουργία ενός Δικτύου Επαγγελματιών και Φορέων του Νομού Δράμας, που σχετίζονται με τον τομέα του τουρισμού, με στόχο την απόδοση οικονομικών προσφορών & παροχής υπηρεσιών προς τους επισκέπτες, τόσο της Δράμας όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Μέσα σε ένα συναινετικό κλίμα και σύμπνοιας των προτάσεων, αποφασίσθηκε:

  1. η συμμετοχή στο Πρόγραμμα Οικονομικών Κινήτρων για τον Τουρισμό
  2. η Ν.Ε.ΠΟ.Τ.Α., να συνεχίσει να αποτελεί το φορέα συντονισμού του όλου προγράμματος

  3. η δημιουργία πενταμελούς επιτροπής για την πρακτική διαχείριση του προγράμματος
  4. η δημιουργία Λίστας, με όλες τις επιχειρήσεις του Νομού Δράμας που επιθυμούν να προσφέρουν επί της % προϊόντα των επιχειρήσεών τους
  5. η παροχή ειδικής Βεβαίωσης προς τα οργανωμένα γκρουπ ώστε να χαίρουν των προσφορών (η Βεβαίωση θα παραλαμβάνεται από το γραφείο της Ν.Ε.ΠΟ.Τ.Α.)

  6. η συμμετοχή στη δημιουργία πακέτου ξενάγησης & πληροφόρησης για τις περιβαλλοντικές και πολιτιστικές αξίες του Δραμινού τόπου

  7. οι οικονομικές προσφορές των επιχειρήσεων καθώς οι υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών, να ισχύουν έως τον Σεπτέμβριο του 2007 (μετά το πέρας της ημερομηνίας, θα ακολουθήσει νέος προγραμματισμός)
  8. 15 άτομα, θα είναι ο ελάχιστος αριθμός των γκρουπ που θα υπόκεινται στο καθεστώς των προσφορών του προγράμματος
  9. η προβολή του προγράμματος, θα γίνει μέσα από συντονισμένες ενέργειες και με συγκεκριμένα μέσα (ανακοινώσεις, δελτία τύπου, έγγραφα, internet, έντυπο υλικό κ.α.)
  10. όλες οι επιχειρήσεις οι οποίες θα μετέχουν στο όλο πρόγραμμα, θα φέρουν ειδικό λογότυπο (αναρτημένο σε εμφανές σημείο) με αναγραφή «συμμετέχω και εγώ»

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024