Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνάντηση Πετραλιά - Κακλαμάνη

Προγραμματική σύμβαση για την προβολή της πρωτεύουσας σε εσωτερικό και εξωτερικό

Δημήτρης Σταθόπουλος - 01 Σεπτέμβριος 2006, 00:00

Στενότερη συνεργασία με το δήμο Αθηναίων για την καλύτερη προβολή της πρωτεύουσας στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό, ανακοίνωσε χτες η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποίησε με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων...

Στενότερη συνεργασία με το δήμο Αθηναίων για την καλύτερη προβολή της πρωτεύουσας στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό, ανακοίνωσε<...>

χτες η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποίησε με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και επικεφαλή του συνδέσμου «Αθήνα, πόλη της ζωής μας», κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η επέκταση του Φεστιβάλ Αθηνών και σε άλλα σημεία της πόλης, με τη σύμφωνη γνώμη και του προέδρου του, κ. Γιώργου Λούκου, αλλά και η κοινή δράση διαφήμισης της πόλης κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, με τη δημιουργία κοινών περιπτέρων του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του δήμου της Αθήνας. Παράλληλα, η κυρία Πετραλιά ανέφερε πως το υπουργείο θα συνεργαστεί με το δήμο και στο θέμα των εθελοντών τουρισμού.

«Η Αθήνα μια πανέμορφη πρωτεύουσα με παγκόσμια εμβέλεια έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες τουριστικής αναβάθμισης. Εμείς είμαστε εδώ με τον δήμο της Αθήνας για να υλοποιήσουμε το δικό μας όραμα, αλλά και το όραμα του κ. Κακλαμάνη» κατέληξε σε δηλώσεις της, μετά το πέρας της συνάντησης η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top