Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠρογραμματική σύμβαση για την προβολή της πρωτεύουσας σε εσωτερικό και εξωτερικό

Προγραμματική σύμβαση για την προβολή της πρωτεύουσας σε εσωτερικό και εξωτερικό

Στενότερη συνεργασία με το δήμο Αθηναίων για την καλύτερη προβολή της πρωτεύουσας στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό, ανακοίνωσε χτες η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποίησε με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων…

Στενότερη συνεργασία με το δήμο Αθηναίων για την καλύτερη προβολή της πρωτεύουσας στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό, ανακοίνωσε<...>χτες η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποίησε με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και επικεφαλή του συνδέσμου «Αθήνα, πόλη της ζωής μας», κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η επέκταση του Φεστιβάλ Αθηνών και σε άλλα σημεία της πόλης, με τη σύμφωνη γνώμη και του προέδρου του, κ. Γιώργου Λούκου, αλλά και η κοινή δράση διαφήμισης της πόλης κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, με τη δημιουργία κοινών περιπτέρων του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του δήμου της Αθήνας. Παράλληλα, η κυρία Πετραλιά ανέφερε πως το υπουργείο θα συνεργαστεί με το δήμο και στο θέμα των εθελοντών τουρισμού.

«Η Αθήνα μια πανέμορφη πρωτεύουσα με παγκόσμια εμβέλεια έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες τουριστικής αναβάθμισης. Εμείς είμαστε εδώ με τον δήμο της Αθήνας για να υλοποιήσουμε το δικό μας όραμα, αλλά και το όραμα του κ. Κακλαμάνη» κατέληξε σε δηλώσεις της, μετά το πέρας της συνάντησης η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024