Τελευταία νέα

Το φθινόπωρο θέλει τον Hard Rock Cafe του

Το Hard Rock Cafe Athens ξορκίζει την πρώτη μελαγχολία του φθινοπώρου με δυνατά vibes, εξωτικά cocktails, λαχταριστές γεύσεις και φυσικά την ίδια hard rock διάθεσημέσα σε ένα ζωντανό μουσικό μουσείο. […]

Το Hard Rock Cafe Athens ξορκίζει την πρώτη μελαγχολία του φθινοπώρου με δυνατά vibes, εξωτικά cocktails, λαχταριστές γεύσεις και φυσικά την ίδια hard rock διάθεση<...>μέσα σε ένα ζωντανό μουσικό μουσείο.

Το αγαπημένο jacket του Elvis, το sexy top που φορούσε η Μαντόνα στην περιοδεία “Girlie Show”, το tres chic πουκάμισο του πρίγκιπα Prince, οι so cool μπότες της λολίτας Britney, αλλά και οι προσωπικές χειρόγραφες σημειώσεις του George Michael δεν μπορούν παρά να σας μεταφέρουν σε μια μαγική ατμόσφαιρα με θρυλικές αναφορές. Στο τριώροφο νεοκλασικό κτίριο που στεγάζεται στην καρδιά της Αθήνας, ο επισκέπτης θα βρει την ιδανική αφορμή χαλάρωσης μέσα σε ένα περιβάλλον που φιλοξενεί memorabilia από τους μεγαλύτερους stars και θρύλους της διεθνούς μουσικής σκηνής, αφιερωμένα σε όλους τους “hard rock” επισκέπτες του.

Το μενού του Hard Rock Cafe Athens περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά και σαλάτες, όπως τα χειροποίητα Nachos ή την Tuscan Salad από διαλεχτά λαχανικά. Η γαστριμαργική πανδαισία συνεχίζεται με τα κυρίως πιάτα, στα οποία περιλαμβάνονται το Legendary Burger του Hard Rock Cafe και η ζουμερή New York Strip Steak. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το θεσπέσιο Open Face Grilled Sirloin, την πιο λαχταριστή εκδοχή με φιλετάκια που θα σας ταξιδέψουν αμέσως στον αμερικανικό Νότο, ενώ οι εραστές των tex-mex θα λατρέψουν από την πρώτη μπουκιά με το “HRC`s Famous Grilled Fajitas”.

Η απόλαυση ολοκληρώνεται ιδανικά με τα γευστικά επιδόρπια, όπως το Apple Cobbler και το Hot Fudge Brownie Sundae, ενώ πολλές είναι και οι επιλογές από αλκοολούχα ποτά και cocktails. Η φημισμένη Μargarita του Hard Rock Cafe αποτελεί το ιδανικό starter, την ίδια στιγμή που η Margarita Meltdown κάνει τον ουρανίσκο να λιώνει από την απόλαυση, το Hurricane μας απογειώνει μέσα στον τυφώνα του και το Appletini μας καλεί να απολαύσουμε την πιο juicy εναλλακτική πρόταση για cocktail.

Last but not least τα αυθεντικά αντικείμενα που θα βρείτε στο Rock Shop του Hard Rock Cafe Athens που βρίσκεται στο ισόγειο. T-shirts, pins, μπρελόκ, καπέλα, ποτήρια, αντικείμενα που ανάγονται σε απόλυτο συλλεκτικό φετίχ.

Το Hard Rock Cafe Athens σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα να οργανώσετε στον χώρο εκδηλώσεις πάσης φύσεως, όπως εταιρικά γεύματα ή πάρτι.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024