Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚουβέλης: Στη δημοτική αρχή το υδροθεραπευτήριο της Αιδηψού

Κουβέλης: Στη δημοτική αρχή το υδροθεραπευτήριο της Αιδηψού

Ερώτηση προς την υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά κατέθεσε χτες, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2006, στη Βουλή σχετικά με το υδροθεραπευτήριο Αιδηψού ο βουλευτής Β` Αθηνών του Συνασπισμού, κ. Φώτης Κουβέλης

Ερώτηση προς την υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά κατέθεσε χτες, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2006, στη Βουλή σχετικά με το υδροθεραπευτήριο<...>Αιδηψού ο βουλευτής Β` Αθηνών του Συνασπισμού, κ. Φώτης Κουβέλης, ζητώντας να τεθεί υπό την κυριότητα της δημοτικής αρχής.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε:

“Κοινωνικοί φορείς και πολίτες έχουν δημόσια καταθέσει την πρόταση να περιέλθει το υδροθεραπευτήριο της Αιδηψού στο Δήμο, ο οποίος, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος με την ίδρυση δημοτικής επιχείρησης και σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, μπορεί να αναλάβει την αξιοποίηση και εκμετάλλευση των ιαματικών πηγών που στο σύνολό τους βρίσκονται γύρω από το υδροθεραπευτήριο.

Μια τέτοια επιλογή είναι βέβαιο ότι θα αποτρέψει τη μονοπωλιακή εκμετάλλευση των ιαματικών νερών της Αιδηψού από ιδιώτες και θα εξασφαλίσει τον κοινωνικό χαρακτήρα της χρήσης αυτών, στα οποία προστρέχουν για ίαση πολίτες από όλη την Ελλάδα”.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω ο βουλευτής ερωτά την υπουργό:


  • Σε ποιές ενέργειες θα προβεί για την υιοθέτηση της προαναφερόμενης πρότασης, προκειμένου το υδροθεραπευτήριο της Αιδηψού και οι ιαματικές πηγές να περιέλθουν σ΄ αυτόν, στον οποίο άλλωστε ανήκαν πριν από την άδικη και καταπλεονεκτική σε βάρος του Δήμου απαλλοτρίωσή τους από το δημόσιο;

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024