Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στη Rewe Touristik η LTU

Θοδωρής Κουμέλης - 23 August 2000, 00:00

Από τις 31 Δεκεμβρίου του 2000, η Rewe<.> Touristik αναλαμβάνει το 40% της LTU<.> Touristik GmbΗ<...>

.
H εταιρία Rewe Touristik σε ενημερωτικό σημείωμα στους συνεργάτες ανακοινώνει ότι, η εταιρία είναι πολύ περήφανη που έχει δημιουργήσει ένα από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς της Γερμανίας.
Οι θυγατρικές τουριστικές εταιρίες της έχουν τζίρο πάνω από 14 εκατ. Μάρκα Γερμανίας και είναι οι ακόλουθες:

ITS
ITS Billa Reisen
Dertour
ADAC Reisen
Reisebutoketten DER Reiseburo
DER Business Travel
Atlas Reisen
LTU Gruppe

Η Rewe Touristik ανακοινώνει στους συνεργάτες της ότι μαζί με τις παραπάνω θυγατρικές της που βρίσκονται υπό την στέγη της, η Rewe Touristik είναι δυνατή και έχει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τις εξαγορές ξενοδοχείων.
Οι εταιρίες LTU, ITS, και Dertour θα διατηρήσουν τα λογότυπα τους και θα εξελιχθούν σαν εταιρίες η κάθε μια στον τομέα της. Η LTU θα δουλέψει σε συνεργασία με το όμιλο Rewe-Grouppe, και μέσω θελκτικών προγραμμάτων πτήσεων και καλών τιμών θα προσφέρουν στο μέλλον στους πελάτες τους ποιοτικές υπηρεσίες με βάση την πολύχρονη εμπειρία της κάθε εταιρίας.
Στόχος είναι η επίτευξη συνεργιών, αλλά προς το παρόν δεν είναι ανακοινώσιμα τα προγράμματα που θα γίνουν, όπως επίσης και η τελική μορφή της συνεργασίας. Είναι όμως ξεκάθαρο, με βάση το ενημερωτικό σημείωμα της Rewe Touristik ότι οι μέχρι τώρα συνεργάτες τους θα παραμείνουν συνεργάτες και στο μέλλον.
Το ενημερωτικό σημείωμα τελειώνει με την δήλωση ότι η εταιρία είναι πολύ σίγουρη για την δύναμη της και μαζί με τις θυγατρικές της και τα προϋπάρχοντα γραφεία της θα εξαπλωθεί και θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη στην αγορά του τουρισμού. Μέσω αυτών των εξελίξεων οι υπηρεσίες που θα προσφέρει η εταιρία θα είναι πιο ολοκληρωμένες και θα καθετοποιηθούν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top