Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠΕΧΩΔΕ: Έργα πνοής στη Βόρεια Ελλάδα

ΠΕΧΩΔΕ: Έργα πνοής στη Βόρεια Ελλάδα

Έργα πνοής που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της εικόνας της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας των κατοίκων της προωθείτο υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ. Το νέο χάρτη της περιοχής, όπως […]

Έργα πνοής που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της εικόνας της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας των κατοίκων της προωθεί<...>το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ. Το νέο χάρτη της περιοχής, όπως θα διαμορφωθεί μετά την ολοκλήρωση του Μετρό, της υποθαλάσσιας οδικής αρτηρίας, της επέκτασης του αεροδρομίου “Μακεδονία”, της Εγνατίας Οδού και του κλειστού αυτοκινητοδρόμου Ράχες Μαλιακού-Κλειδί Ημαθίας, έργα συνολικού ύψους 14 δισ. ευρώ, παρουσίασε προχτές, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2006, ο αρμόδιος υπουργός, κ. Γιώργος Σουφλιάς, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη συμπρωτεύουσα.

“Με τη δημοπράτηση και την κατασκευή αυτού του πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα προγράμματος έργων υποδομής, το ΥΠΕΧΩΔΕ αλλάζει την εικόνα και δυναμώνει όλη τη χώρα. Ενισχύει την ισόρροπη ανάπτυξη, δίνει νέα προοπτική σε υποβαθμισμένες ή απομακρυσμένες περιοχές, δημιουργεί χιλιάδες θέσεις απασχόλησης. Βοηθά να βελτιωθεί ουσιαστικά η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής όλων των πολιτών”, τόνισε ο κ. Σουφλιάς στην ομιλία του.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024