Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΕξάπλωση των ξενοδοχείων Louis στην Ελλάδα

Εξάπλωση των ξενοδοχείων Louis στην Ελλάδα

Η γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων Louis Hotels αγόρασε το ξενοδοχείο Plagos Beach Hotel της Ζακύνθου, κατηγορίας Α’. Αυτή η κίνηση συμβάλλει αισθητά στον κύριο στόχο της εταιρίας, την εξάπλωση και την […]

Η γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων Louis<.> Hotels αγόρασε το ξενοδοχείο Plagos Beach Hotel της Ζακύνθου, κατηγορίας Α’. Αυτή η κίνηση συμβάλλει αισθητά στον κύριο στόχο της εταιρίας, την εξάπλωση και την σταθερή παρουσία στην Ελλάδα, όπως δήλωσε ο κ. Jason Perdios εκπρόσωπος της εταιρίας.
Το ξενοδοχείο Lοuis Plagos Beach Hotel βρίσκεται στην θέση Τσιβίλη της Ζακύνθου στην ακτή Άμπουλα η οποία έχει βραβευθεί κατ’ επανάληψη με την «μπλε σημαία».
Το ξενοδοχείο έχει 161 δωμάτια με πανοραμική θέα. Τον τελευταίο χρόνο έχουν κτιστεί 48 νέα δωμάτια με θέα στην θάλασσα. Τα δωμάτια διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, mini-bar, και στεγνωτήρα μαλλιών. Το ξενοδοχείο έχει εστιατόριο με ελληνική κουζίνα, bars, mini market, και δύο πισίνες.
Ο οργανισμός Louis ήδη έχει τρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα, το Louis Creta Princess στα Χανιά, το Louis Corcyra Beach και το Louis Grand Hotel στην Κέρκυρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024