Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΗ Bavaria στην αγορά μηχανοκίνητου σκάφους

Η Bavaria στην αγορά μηχανοκίνητου σκάφους

Το ναυπηγείο Bavaria, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την εταιρία ‘Κυριακούλης’, προχώρησε στην κατασκευή μηχανοκίνητων σκαφών, τα Bavaria Motor Boats, BMB. Το γερμανικό ναυπηγείο Bavaria βρίσκεται στο Giebelstadt και κατασκευάζει […]

Το ναυπηγείο Bavaria, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την εταιρία 'Κυριακούλης<.>', προχώρησε στην κατασκευή<...> μηχανοκίνητων σκαφών, τα Bavaria Motor Boats, BMB.
Το γερμανικό ναυπηγείο Bavaria βρίσκεται στο Giebelstadt και κατασκευάζει υψηλών προδιαγραφών ιστιοπλοϊκά σκάφη σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες του γερμανικού νηογνώμονα.
Το ναυπηγείο κατασκευάζοντας αρχικά τρία μοντέλα μηχανοκίνητων σκαφών στα 8,40 9045 και 10,30 μέτρα με μια 'στρατηγική' κίνηση καλύπτει και την αγορά του μηχανοκινήτου στα μεγέθη που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον τόσο για ιδιωτική όσο και για επαγγελματική χρήση (σύμφωνα με το νόμο που επιτρέπει πλέον τη ναύλωση μηχανοκινήτων σκαφών μέχρι 12 μέτρα).
Καθιερώνοντας το όνομα της στο χώρο του μηχανοκινήτου σκάφους, η Bavaria αναμένεται να παρουσιάσει ακόμα ένα μοντέλο 11,27 μέτρων μέχρι την άνοιξη του 2001.
Η Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή ΑΕ διαθέτει στην ελληνική αγορά μια πλήρη σειρά σκαφών αναψυχής (ιστιοπλοϊκά, catamaran, και μηχανοκίνητα) που καλύπτουν τις απαιτήσεις του κοινού τόσο για ιδιωτική όσο και για επαγγελματική χρήση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024