Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΦορείςΌμορφη Ελλάδα για ακόμη μια χρονιά η Καθαρή Ελλάδα

Όμορφη Ελλάδα για ακόμη μια χρονιά η Καθαρή Ελλάδα

Με το σύνθημα ‘Όμορφη Ελλάδα είναι η Καθαρή Ελλάδα’ υλοποιείται και φέτος, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία 14 χρόνια, το πρόγραμμα περιβαλλοντικής προστασίαςγια τον καθαρισμό και την ανάδειξη των ακτών […]

Με το σύνθημα ‘Όμορφη Ελλάδα είναι η Καθαρή Ελλάδα’ υλοποιείται και φέτος, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία 14 χρόνια, το πρόγραμμα περιβαλλοντικής προστασίας<...>για τον καθαρισμό και την ανάδειξη των ακτών από το περιοδικό FORUM.

Η μεγάλη εκστρατεία του FORUM επικεντρώνεται σε πολυσύχναστες και «προβληματικές» παραλίες στην Αττική και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, κάθε χρόνο, από τον Ιούνιο ως το τέλος Σεπτεμβρίου. Με υπερσύγχρονα μηχανήματα, που «σαρώνουν» τις παραλίες, πραγματοποιείται υποδειγματικός καθαρισμός και εξυγίανση των ακτών. Συγκεντρώνονται και απομακρύνονται κάθε είδους απορρίμματα σε ολόκληρο το μήκος των παραλίων και αρκετά μέσα στη θάλασσα.

Τοποθετούνται απορριμματοδοχεία, κάδοι συγκέντρωσης ανακυκλώσιμων υλικών και μεγάλες – πολύχρωμες ομπρέλες ηλιοπροστασίας, με τα σήματα και τα διαφημιστικά μηνύματα των χορηγών εταιριών, οι οποίες προσφέρονται εντελώς δωρεάν στους λουόμενους. Σε κάθε παραλία, επιμελητές καθαριότητας σε καθημερινή βάση – από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα – φροντίζουν για τη διατήρηση της καθαριότητας και επιθεωρητές ελέγχουν τη λειτουργία και συντονίζουν την εκτέλεση του προγράμματος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024