Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Όμορφη Ελλάδα για ακόμη μια χρονιά η Καθαρή Ελλάδα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 September 2006, 00:00

Με το σύνθημα ‘Όμορφη Ελλάδα είναι η Καθαρή Ελλάδα’ υλοποιείται και φέτος, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία 14 χρόνια, το πρόγραμμα περιβαλλοντικής προστασίας<...>

για τον καθαρισμό και την ανάδειξη των ακτών από το περιοδικό FORUM.

Η μεγάλη εκστρατεία του FORUM επικεντρώνεται σε πολυσύχναστες και «προβληματικές» παραλίες στην Αττική και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, κάθε χρόνο, από τον Ιούνιο ως το τέλος Σεπτεμβρίου. Με υπερσύγχρονα μηχανήματα, που «σαρώνουν» τις παραλίες, πραγματοποιείται υποδειγματικός καθαρισμός και εξυγίανση των ακτών. Συγκεντρώνονται και απομακρύνονται κάθε είδους απορρίμματα σε ολόκληρο το μήκος των παραλίων και αρκετά μέσα στη θάλασσα.

Τοποθετούνται απορριμματοδοχεία, κάδοι συγκέντρωσης ανακυκλώσιμων υλικών και μεγάλες - πολύχρωμες ομπρέλες ηλιοπροστασίας, με τα σήματα και τα διαφημιστικά μηνύματα των χορηγών εταιριών, οι οποίες προσφέρονται εντελώς δωρεάν στους λουόμενους. Σε κάθε παραλία, επιμελητές καθαριότητας σε καθημερινή βάση - από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα - φροντίζουν για τη διατήρηση της καθαριότητας και επιθεωρητές ελέγχουν τη λειτουργία και συντονίζουν την εκτέλεση του προγράμματος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top