Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Διεθνές Συνέδριο Διαιτολογίας στην Κύπρο

Θοδωρής Κουμέλης - 28 Αύγουστος 2000, 00:00

Στη Λευκωσία της Κύπρο<.>υ διοργανώνεται από την Κυπριακή Εταιρία Διαιτολογίας, στο ξενοδοχείο Forum Intercontinental<.>, το Διεθνές Συνέδριο Διαιτολογίας<...>

, από τις 17-19 Νοεμβρίου 2000.
Το συνέδριο τελεί υπό την υψηλή προστασία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου καθώς και της Παγκόσμιας Διαιτολογικής Εταιρίας.
Μεγάλος αριθμός διαιτολόγων, διατροφολόγων και γενικά όσων ασχολούνται με την υγεία και υγιεινή διατροφή αναμένεται να παρακολουθήσει τις εργασίες του συνεδρίου, όπου θα παρουσιαστούν μελέτες από κορυφαίους ερευνητές της ειδικότητας από το Ισραήλ, την Ελλάδα, τις Η.Π.Α., την Αγγλία, τη Σουηδία, την Ισπανία, την Ελβετία, το Λίβανο και την Κύπρο.
Παράλληλα με το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί μεγάλη φαρμακευτική έκθεση η οποία κατά την τελευταία ημέρα του συνεδρίου θα ανοίξει τις πύλες της για το πλατύ κοινό. Επιπρόσθετα, καθ' όλη την εβδομάδα οργανώνεται από το ξενοδοχείο Forum Intercontinental 'Εβδομάδα Υγιεινής Διατροφής' σε συνεργασία με την Κυπριακή Εταιρία Διαιτολογίας.
Την όλη οργάνωση του συνεδρίου έχει αναλάβει η εταιρία Congresswise Ltd η οποία ειδικεύεται στην οργάνωση διεθνών συνεδρίων και εκθέσεων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top