Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ τουριστικός οργανισμός Manos της Αγγλίας ανεβάζει το επίπεδο του

Ο τουριστικός οργανισμός Manos της Αγγλίας ανεβάζει το επίπεδο του

Μετά την απόκτηση του από την Airtours, ο αγγλικός τουριστικός οργανισμός Manos σκοπεύει να ανεβάσει το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει και συνεπώς και την ποιότητα των τουριστών που διακινεί. […]

Μετά την απόκτηση του από την Airtours, ο αγγλικός τουριστικός οργανισμός Manos<.> σκοπεύει να ανεβάσει το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει<...> και συνεπώς και την ποιότητα των τουριστών που διακινεί.
Η εταιρία Manos στην δεύτερη έκδοση της μπροσούρας της για το καλοκαίρι του 2001 έχει επενδύσει σε καλύτερης ποιότητας ξενοδοχεία, που συχνά έχουν πισίνα (αγαπημένο απαιτούμενο των Άγγλων για τις διακοπές τους).
Η διευθύντρια της εταιρίας για την Ελλάδα, κ. Carol Hume ανακοίνωσε ότι ‘οι τουρίστες τώρα ζητούν καλύτερης ποιότητας τουριστικά προϊόντα. Ήταν αρκετά δύσκολο να τα βρεις αυτά στην Ελλάδα, ιδίως παλαιότερα, και ακόμα και τώρα τα καταλύματα που έχουν πισίνα είναι λιγοστά, συχνά λόγω του μικρού τους μεγέθους. Τώρα επενδύουμε σε μεγαλύτερα καταλύματα τα οποία έχουν περισσότερες ανέσεις.’
O Manos έχει προσθέσει μερικά ακόμα καταλύματα στην Ελλάδα και η δεύτερη έκδοση της μπροσούρας του είναι 73 σελίδες. Η πιο φθηνή τιμή της μπροσούρας για 7 μέρες στην Ελλάδα είναι 214 λίρες Αγγλίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024